Uzun süren sessizliğini bozan işadamı Cem Uzan bomba gibi iddialarla geri döndü. Cem Uzan, TMSF’nin şirketleriyle ilgili kararlarına sert çıkarak, “70 yaşındaki annemin iş çamaşırları bile satışa çıktı” dedi.

Takvim gazetesine önemli açıklamalarda bulunan Cem Uzan, Aydın Doğan ile ilgili de oldukça sert ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde 28 Şubat medyasının başındaki isim olarak Aydın Doğan’ın ismini veren Cem Uzan TMSF’nin de Aydın Doğan’ın yönlendirmesiyle hareket ettiğini ileri sürdü. Cem Uzan, “70 yaşındaki annemin iç çamaşırlarını bile satışa çıkaran adam, metresleriyle Las Vegas'a gitti. Aydın Doğan bu işlerin içindeydi. Bunu ben değil CEO'su söylüyor” diye konuştu.

Cem Uzan şunları söyledi:

İmar Bankası'na 2003'te el konulunca Maliye Bakanı Kemal Unakıtan 'Zarar 1.6 milyar dolar, at bakalım şuraya 1 milyar kalanını vadeye yayarız' dedi. 'Abi' dedim, 'Dalga mı geçiyorsun' sonra bu rakam abartıldı. TMSF'de büyük yolsuzluk yapıldı.

70 YAŞINDAKİ ANNEMİN İÇ ÇAMAŞIRLARINI SATIŞA ÇIKARDILAR

Bankaya el konulduktan sonra 70 yaşındaki annemin iç çamaşırları bile satışa çıkartıldı. Peki, satışa çıkaran adam ne oldu? Fethi Çalık (TMSF yetkilisi) benim şirketimin paralarıyla Las Vegas'a gitti. Metresiyle limuzinin içinde yakalandı. Bu zulmü yapan siyaset iktidar ve ya devlet değildi. Aydın Doğan bunların içinde vardı.

Seçim yasakları perşembe günü başlıyor! Seçim yasakları perşembe günü başlıyor!

'UZAN'I BATIRMAK İÇİN GÜNLERCE PLAN YAPTIK' DİYE İTİRAF ETTİLER

Banka operasyonunu yöneten TMSF Başkan Yardımcısı Nebil İlseven ayrılınca Aydın Doğan'ın sağ kolu oldu. Bütün bu ilişkileri ben değil Doğan'ın CEO'luğunu yapan Tufan Darbaz anlatıyor. 'Aydın Doğan'ın yanında işe başladım. Uzan'ı nasıl batıracağız diye günlerce plan yaptık'

Editör: TE Bilisim