90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
Bakırköy'de girdikleri bir evden tarihi kılıç, kama, tabanca, tarihi içki ve çok sayıda takı çalan hırsızlar yakalandı. Güven timlerinin 4 günlük takibi sonucunda çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanan şahısların çeşitli suçlardan sabıklarının olduğu ortaya çıktı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü Motorize Timler Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri, Florya’da bir evden yapılan hırsızlık sonrası eşkalini belirledikleri R.Ç. (35), Y.U. (23) ile birlikte M.Y’yi (20) takibe aldı.

Polisler 4 gün boyunca takip ettikleri şahısları Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’nde önceki gün akşam saatlerinde kiraladıkları araçla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan şahısların kiraladıkları aracın bagajında Florya’da hırsızlık için girdikleri evden çalınan malzemeler ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar ele geçirilen malzemelerle birlikte Kanarya Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Çeşitli suçlardan sabıklı olduğu kaydedilen hırsızların, Bakırköy'de bir evden tarihi kılıç, kama, tabanca, tarihi içki ve çok sayıda takı çaldığı saptandı. Şahısların yapılan ilk sorgularında suçlarını kabul etmedikleri belirtildi.

Sağlık kontrolüne götürülen hırsızlık zanlıları daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Editör: TE Bilisim