MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, "3 aya gidecek denilen Esad gidecek diyorlardı 4 yıl oldu ne gelen var ne giden. Erdoğan kandırıldım deyip herkesi kandırıyor."Geriye Türkmenlerin kaybolmuş hayatları yitirilmiş umutları kalmıştır." dedi. 

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:


Sizlerin ve tüm İslam aleminin Mevlüt Kandili'ni kutluyorum. Bu mübarek günde Allah'tan niyazım bu yoldan ayırmamasıdır.

Rüşvet ve yolsuzluk kamu suçudur.Bu yüzden hükümet suçludur.Rüşvet devletin selamına karşı işlenmiş ağır bir suçtur.Kapatılan örtbas edilen 17 -25 Aralık rüşvet soruşturmasını bir de bu yönden değerlendirmek gereklidir.Hala ayakkabı kutularından çıkan deste deste banknotlar hafızalardadır.Bakan ve  başbakan çocuklarının çevirdiği dolaplar ve 4 bakanın hainliği hafızalardadır.Gün gelecek devran dönecek.

Maalesef efendimizin mirası karalanmaktadır.Dini kılıf yapana azılı teröristler peygamaberimizin emanetlerini katletmektedir.Ölen Müslüman öldüren yine Müslüman.İslam'a en kötü kötülük yine İslam adına siyaseti kullananlar ve şiddeti kullanan kötülüklerden gelmektedir.

"İSLAM COĞRAFYASI TERÖR ALTINA ALINMAK İSTENMEKTEDİR"

İslam dünyası eşitsizliğin kurbanıdır.Her gün dua eden vicdanlar adına ne zaman dur diyeceğiz.İslamiyetin terörle alınması ve eşdeş görülmesine müsade edemeyiz ne yazıkki elinde silah dilinde küfür hedef gözetmeksizin doğrayan parçalayan canileri islam dairesinde göremeyiz izin veremeyiz.EL KAİDE ve IŞİD gibi cani örgütlerin islamla uzaktan yakından alakası yoktur.Bunlar emperyalizmin uşağıdır.İslam coğrafyası terörle yıldırılmak terörle teslim altına alınmak istenmektedir.

Bölgenin en önemli taşı Türkiye dün de bugünde bu durumdan etkilenmektedir.Parçalanmaya çalışılmaktadır.Ortadoğu'da kukla devletler isteniyor.İstenen batının nüfuz alanının genişletilmesidir.İslam ülkeleri adeta vurgun yemiştir.Felç geçirmiştir.Çünkü bu ülkelerin hükümetleri batıya uyduluk yapmaktadır.Osmanlıdan ayrılan her toplum şimdilerde kriz geçirmektedir.Buna Türk'ün bedduası mı dilemeyiz fakat karanlık bir devire dönmüşlerdir.

"O 34 ÜLKE NE YAPMAKTADIR?"

34 ülkenin teröre karşı buluşması terörü büyütmenin örtülemez neticesidir.PKK, PYD , IŞİD kan dökmeye devam etmektedir.Peki bu 34 ülke ne yapmaktadır?Samimiyeti sorgulamalıyız.Kendi söküğümüzü kendimiz dikmemiz gerekirken diğer güçlere ne gerek vardır.

Terör örgütleri ağır silahları nereden hangi silah baronlarından kimlerin denetimi ve gözetimi altında almaktadır.Önce sorun yaratıp peşinden silah pazarı kurmak ara bozuk aracı olmaya çalışmak sömürgeci komplosudur.Emperyal edepsizliktir.Ortadoğu'nun bağımsız karar alma mekanizmaları laçkalaşmıştır.Türkiye'de bu daireye girmiştir daha doğrusu girmek zorunda bırakılmıştır.Bu durumun tek güleni zalimlerdir.Mazlumun bedduasını almış her güç bunun sonucunu hayırlı göremeyecektir.Allah mutlak ve galiptir kimse karamsarlığa kapılmasın.

"KARARLARIN GERÇEKLİĞİNİ ZAMAN GÖSTERECEKTİR"

Suriye konusu uluslararasını üst düzeyde meşgul etmektedir.Ocak ayında siyasi geçiş sürecinin başlaması teröristlere ABD ve dikkat çekiyorum Rus önceliğindeki grupların dahil edilmemesi, siyasi geçişin Suriye halkının elinde olması kararlaştırılmıştır.Hangisi gerçekleşecek zaman gösterecektir.

Türkmen dağındaki katliamlar görülmemektedir.Putin'in gözünü kan bürümüştür.Türkmen dağının kaybı an meselesidir.Hükümet soydaşlarımıza sahip çıkacak sorumluluk bilincinden yoksundur.Türkiye'nin güvenliği erozyona uğramaktadır.Sayın Davutoğlu neredesiniz? Düne kadar İsrail'e katil diyolardı ne oldu da İsrail ile anlaşma zeminine ihtiyaç duyuldu.Erdoğan İsrail'in barışı tehdit ettiğini söylemiyor muydu? Ne değişti de dost olduğu hatırlandı? Gazzeye abluka kalktı mı? İsraille düşman olalım demiyoruz fakat Erdoğan ve Davutoğlu'nun ağır sözlerinden dönüş gerekçesini öğrenmek istiyoruz.

"ERDOĞAN HERKESİ KANDIRIYOR"

Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!

3 aya gidecek denilen Esad gidecek diyorlardı 4 yıl oldu ne gelen var ne giden.Erdoğan kandırıldım deyip herkesi kandırıyor.Geriye Türkmenlerin kaybolmuş hayatları yitirilmiş umutları kalmıştır.

Her tehdit edene boyun eğersek bu ülkede nasıl baş göstereceğiz.Korkak hergün cesur birgün ölür.İnsan zulümden değil korkak olmaktan korkmalıdır.Erdoğan ve Davutoğlu dara düştümü uydurulmuş onca mazerete yanaşmaktadır.Bunlar çiğnenmiş sözler, unutulmuş vaatler, sanal yiğitlikler açısından başarılı olabilirler.Fakat bunlar Türkiye'yi layığıyla yönetemezler.

"AKP'NİN ÇÖZÜM SÜRECİ ARTIK HENDEKTEDİR"

Bu vatan ecdadımızın bize bıraktığı kutsal bir emanettir ve hiçbir hain emel bu gerçeği değiştiremeyecektir.Teröristler her değerimize saldırı düzenlemektedir.Türkiye fikren, fiziken ve fiilen bölünmenin eşiğindedir.Hainler tarafından tonlarca bomba yığılırken hükümet uyuşarak izlemiştir.Evler cephaneliklerle doldurulmuştur.Çözüm sürecinde biz PKK silah bırakmaz deyince Erdoğan kızarıp bozarmaktaydı.AKP'nin çözüm süreci artık buzdolabında değil hendektedir.PKK müzakerelerle güçlendirildi.Bu hendekler yeni kazılmadı hendeklere ilk kazma çözüm sürecinde vuruldu.Allah'tan korkmaz yaratıklar tarafından 21 ilimizde 11 bin esnafımızın kapısına kilit vurduğu medyaya kadar yansımaktadır.Çözüm sürecinden hendek çıktı.

"ASIL HENDEK SARAYDADIR"

Davutoğlu'nun günahı büyüktür bu hendekler onunla anılacaktır.Asıl hendek sarayın içindedir.İlk hendek sizin ruhunuzda kazılmıştır.İsminiz hendek ise soyadınız haysiyetsizliktir.Düşmanlık saçan PKK'yı öve öve bitiremeyen HDP'li siyasetçilere soruşturma açmak için ne beklenilmektedir? Köküne kıran mı girdi bu adaletin?

"HDP PKK'YA ÇALIŞMAKTADIR"

Hükümetin kesesinden para alan HDP'li vekiller PKK'ya çalışmaktadır.Diyarbakır,Hakkari,Şırnak Türk'ün özyurdudur ve öyle kalacaktır.Kürt kardeşlerim, PKK sizin temsilciniz değildir ve asla olmayacaktır.

Bir,bölünmez, bükülmez, parçalanmaz millet varlığıyla, öyleki adımız Türk Milleti, Cumhuriyetimizin adı Türkiye Cumhuriyetidir. Durmayın,yılmayın ve Türkiye'yi bu kaostan çıkartın.

Editör: TE Bilisim