Milli egemenliğimiz kaldı mı? Milli egemenliğimiz kaldı mı?
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 yılı mali destek programları ilan ve tanıtım toplantısı ve yönetim kurulu toplantısı ile Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) 2012 Yılı Ekonomi Ödülleri törenine katılmak üzere yarın şehre gelecek.

    Nevşehir’e gelişinde valiliği ziyaret edecek olan Bakan Yılmaz, buradan belediye ile AK Parti İl Başkanlığına geçecek. Cuma namazı sonrasında esnaf ziyaretleri de yapacak olan Bakan Yılmaz, öğle saatlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı 2012 yılı mali destek programları ilan ve tanıtım toplantısı ve yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere Avanos ilçesine gidecek.

    Toplantılar sonrasında ilçenin dünyaca ünlü çanak çömlek atölyelerinde gezi ve incelemelerde bulunacak olan Bakan Yılmaz, buradan Nevşehir merkeze bağlı Göreme beldesinde bulunan UNESCO Dünya Kültürel Mirası listesinde yer alan, ülkemizin en fazla ziyaret edilen yerlerinden olan Göreme Açık Hava Müzesi’ne geçecek.

    Bakan Yılmaz ve beraberindekiler buradan GESİAD 2012 Yılı Ekonomi Ödülleri törenine katılmak üzere şehir merkezinde bulunan Kapadokya Dedeman Otel’e gelecek. Bakan Yılmaz, toplantı sonrasında karayolu ile Ankara’ya hareket edecek.

Editör: TE Bilisim