Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
 Köprü trafiğinden az etkilenmek için bulunan alternatif yollarda herkes tatafından keşif edildi. İstanbul artık her taraftan açık hapishaneye döndü. Damarlar felç oldu sistem tıkandı. Şehir her yağmur kar yağışı sonucu felaket haberleri ile sarsılıyor.

Caddeler ana, nehirler ara sokaklar dereler gibi afata dönük felakete davetiye çıkarıyor. Betonlaşma yeşili bitirdi. Allah daha büyük felaketlerden korusun inşallah. Bu kenti yaşanmaz kılan boğan insanları tedricen toplu intihara süren anlayış mükafaat görüyorsa tuz kokmuştur.

Bu tabloyu son çare ve kaçınılmaz kader olarak görenlerin yakasında elimiz nefesimiz olacaktır. AKP ve CHP belediye meclis üyelerini mercek altına alın servet seyrini takip edin dünküleri ve bugün nasıl harun deyip karun olduklarına bakın CHP'nin alevileri AKP'nin dindarı nasıl istismar edip siyasi rant'a çevirdiğini görün artık.

İstanbul'da rant kavgası mahalle transferleri yasal kılıflı rant savaşlarına döndü. Ayazağa Ataşehir bu iğrenç rant hesabının kurbanı oldu ? Yazık Fetih şehri rant hesapları arasında fethin ruhunu incitiyor.

Fatihin "kim İstanbul'un emlakını ve arazisini ecnebilere satarsa Allah'ın gazabı üzerine olsun" diyor. Bu beddua ve yapılan kehanet gerçekleşiyor. Kutsal vatan toprakları yer altı kaynakları doğal güzellikleri tarihi kültürel hazineleri ile elimizden savaşmadan iktidar koltuk servet ve rant uğruna çıkıyor. Gençlerin öncelikleri artık dünyalıkları, dindar gençlik boş laflarına karşı terör örgütleri ile uyuşturucu şebekeleri ile karşımızda duruyor.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim