90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
 Açılış törenini MHP Üsküdar eski ilçe Başkanları,MHP Üsküdar yöneticileri,MHP Bayanlar Kolu,Üsküdar Eski Ülkü Ocakları Başkanları,MHP İl yöneticileri,İstanbul İl Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticileri,Üsküdar'da bulunan sivil toplum teşkilatları ve vatandaşın yoğun ilgisi ile gerçekleşti...

Sabah erken saatlerde Ülkü Ocakları Binası katılımcıları ağırlamaya hazırlanarak,Çevre Türk Bayrakları ve Bozkurt lu bayraklarla donatılıp, Mehteran eşliğinde misafirlerini saat 13 ten itibaren karşılamaya başlamıştı.
.
Saat 14,30 civari Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Faruk Akcan'ın açılış konuşması ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırımın konuşmasından sonra Ali Taştek hocamızın dualarıyla açılış gerçekleşip, katılımcılar Yeni Ülkü Ocakları binasını gezdiler.
Ülkü Ocakları binasının konferans salonuna Ülkücü Şehit ve Üsküdar Eski Büyük Ülkü Derneği Başkanı Eyüp Gökçen adı verilirken,Kütüphaneyede Ülkücü Şehit Alper Tunga Uytun kütüphanesi adı verildi.

Katılımcılara kuru pasta,meyva suyu ve çay ikram edildi.
Katılımcı konuklar arasındaki bir kısım kamil kesim kendi tesbitleri ile yeni yönetimden çok umutlu olduklarını ve güzel hizmetler gerçekleştireceklerine inandıklarını ifade etiler...

Editör: TE Bilisim