Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
MHP genel merkezinin Bursa, İzmir mitinginden sonra bu mitingi son derece önemlidir.
Akdeniz’in sıcak insanları ülkenin gidişatı konusunda son derece hassas milli duygularla yarın bir ses soluk ve haykırışla yeri göğü titretmek için mitingi saatini bekliyorlar. 
Ülkenin gidişatı konusunda sıcak gelişmelerin yaşandığı ve sürekli ısıtılan bölge artık tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Yarın Adana infial ve mili öfke seli olup bozulmak isten kardeşlik ve ülke bütünlüğüne birlik ayarının verileceği balans adresi olacaktır. 
Bu ülkede ayrıcalık gören bozuk düzenin imtiyazlı elitleri işbirliği ile yeni bir tezgah peşindedir. Ezilenler, çile çekenler, kanı akanlar, mağdur olanlar, mazlumlar aynı ama mağrurlar son derece cüretkardır.
Bu millete ve onun değerlerine tepeden bakanlar sırça köşklerinde toplum mühendisliği için yeni etnik proje ve tasarım yapanlar yarın bir Adana tokadı yiyeceklerdir. 
Herkes bu ülke de gül gibi geçinmektedir. Ülkenin öncelik ve sorunu asla bu dayatma küresel bölgesel ayrışma projeleri değildir. Milleti canından bezdiren gelecek kaygısına mahkum eden iş aş rızık mahkumu yapan haramla beslenen cellatlar aynıdır.
Onlar her meslek kesiminden farklı pozisyon ve rolde kanlı kaos ve kargaşa kaygısı taşımadan utanmadan fitne tohumları ekmeye devam etmektedirler. 
Bu ülkede kim ne ise herkes odur. Biz hep birlikte Kürdüz, Lazız, Çerkeziz, Arabız, Arnavutuz, Boşnağız ve hep birlikte Türk Oğlu Türküz Elhamdullilah müslümanız.İnsan merkezli bir medeniyet ve kültür geçmişimiz var. 
Etnik ayrıştırma ve ötekileştirme projeleri bu toprakların asla özgürlük seçeneği olamaz.Bu dil ve jargon asla bize ait bir ağız delidir.Bu dil çok incitici bölücü çok korkutucu çok kokuludur.
Bu topraklar birlik bütünlük için aynı dili konuşarak anlaşan aynı kıbleye dönerek safa geçen komşusu açken tok yatmayan kardeşlik dersi verenlerin ülkesidir.
Bu topraklarda ayrışma ötekileşme anlamına gelecek suni eyalet çözümlerine, başkanlık sitemi ve makam bölüşme iğrenç pazarlıklarına, hep birlikte bu ülkeni insanları direnecek, sonsuza kadar kardeş kalacaklardır.
Yarın o alanda her kesimden insan huzur için kardeşlik ve barış için avazının çıktığı kadar bağıracak bu ses bütün zalim hesap sahiplerinin mahfillerinde yankılanacak dualara arşa yükselecektir.
Kimsenin süfli dayanılmaz makam ve servet hırsları için asla huzurumuz ve kardeşliğimiz feda edilmeyecektir. Bu ülkenin her tarafı herkesin, hepimiz kim ne ise oyuz “birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için” anlayışı bütün ülkeye ve dünyaya haykırılacaktır. 
Yeter artık bitsin bu çirkin oyun artık uyanma kenetlenme zamanıdır. Bu günlerin nimet ve imkanlarının fırsatını bilemeyen bunu korumakta acze düşenlerin sonu acı bedeller ödemektir.
Ülkenin asıl acil ve öncelikli sorununu bilemeyen bunun farkına varamayanları uyandırmak hem milli hem de Müslümanlık görevidir. Özetle vatanın geleceği ve Türk milletinin istikbali tehlike ve tehdit altındadır. 
Bu ülke de herkes nimet ve külfetleri paylaşma konusunda olabildiğince adil dürüst ve sorumlu olmalıdır. Tarih ülkücüleri hep haklı çıkarmıştır.Bu sefer işi şansa zamana ve tesadüfe bırakmadan ebedi var olmak için Adana’dan hareket geçme zamanıdır.
Adana mitingi ülkenin her tarafından ve dünyadaki tüm Millet ve ümmet mensupları tarafından yürekler ürpererek dualarla desteklenerek takip edilen dosta güven düşmana ders verme adresidir.


Editör: TE Bilisim