Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Ağrı’nın Hamur ilçesinde AKP yöneticiliğinden istifa eden Veli Çelik, Necmettin Kaçmen, Ercan Turgut ve Veysi Örgül, düzenlenen törenle HDP’ye geçti. HDP Hamur İlçe Örgütü’nde düzenlenen törende, HDP Ağrı Milletvekili adayı Dirayet Dilan Taşdemir, HDP Ağrı il eşbaşkanları Sabri Tayfun ve Hanım Yıldırım yeni üyelere rozetlerini taktı. DİHA’nın haberine göre törende konuşan Tayfun, “Bu güne kadar farklı siyasi partilerde yer alan yurttaşlarımız Kürt halkına yapılan zulme artık tahammül etmeyerek partimizde mücadele etmek istiyorlar. Biz Türkiye halkına yeni bir yaşam projesi sunuyoruz. Bu yeni yaşam projesinde yer almak isteyen herkese kapımız açıktır. Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı.
YANLIŞA DUR DEMEK İÇİN 

AKP’nin yaptığı kirli işleri gözleri ile gördüklerini ve buna artık tahammül edemediklerini belirten Necmettin Kaçman ise, “Biz bu yanlışlara ‘dur’ demek için kendi evimize geldik. AKP’ye istifa dilekçemizi vererek kendi partimize geldik” ifadelerini kullandı.

Van'da İstifalar...

Van'da AKP'nin milletvekili aday listelerine tepki gösteren AKP'li 13 belediye meclis üyesi partisinden istifa etti. 

AKP'nin 7 Nisan'da açıkladığı milletvekili aday listesine en büyük iç tepkinin olduğu Van'da, istifalar yaşandı. Adaylara tepki gösteren Tuşba Belediyesi'nden 4 meclis üyesi, Edremit Belediyesi'nden 2 meclis üyesi ve İpekyolu Belediyesi'nden ise 7 meclis üyesi AKP'den istifa etti. 

Editör: TE Bilisim