BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasının zararları zamanla ortaya çıkar ve kısa bir zaman önce de Ülke'nin gidişatının bu sayfadan maalesef iyi olmadığını ifade etmiştim.
Geldiğimiz ve karşılaştığımız durumumuz ne yazik ki , beni haklı çıkardı. İçerde FETÖ ve PKK, dışarda PKK, PYD, YPG ve Suriye ile uğraşma, AP Birliğinin bugün aldığı AB Kapısının kapanması, doların 3,45 dayanması, işsizliğin alabildiğine artması, esnafın kepenk kapatma yarışına girmesi, çarşı pazarda alım gücünün yok olması, bir de bunlara Başkanlık ısrarı 'nın ilavesi ve de sayamadığım bin türlü meseleler, gidişatın iyi olmadığının acı tablosudur!
Bütün bunlara rağmen millet olarak ayakta durmalıyız. Korkmadan ve yılmadan Cenab-ı Allah'ın merhameti ile damarlarımızda taşıdığımız kanın verdiği cesaretle birlik ve beraberlik içersinde olmalıyız!..
Allah yar ve yardımcımız olsun!..
Nesip Sağır



Editör: TE Bilisim