BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Türk milleti Yemen, Galiçya, İşkodra, Yanya, Balkanlar, Kafkasya, Afrika vb cephelerde haçlılar karşısında uğradığı mağlubiyetlerden sonra; son darbeyi Anadolu'da vurup Türk milletini tarihten silmekten kurtardığı için dünün mandacı müstemlekecileri, besleme, dönme, devşirme ve beşinci kollarının bugünkü kuyruk acılılarının hedefi olmaktan hiç kurtulmadı.

Atatürk'ün şahsında Türk milletinden intikam alma derdine düştüler. Araştırın; iftira atan, yalan isnatta bulunanlar ya cahil ya gafil ya özel görevli ya da ajandırlar. Çünkü artık dini ayrı gavur bile Atatürk ve milli mücadeleye şapka çıkarıyor.

Bunu başarirlarsa ülkeyi bòlmekte epeyce mesafe alacaklar. Soruyoruz... sadece Türkçeyi öğrettirmesi bile, bu ülkede birlikte yaşamak için büyük bir inkılap değil midir?.

Evet Atatürk tarihteki tüm zaferlerin komutanlarinın gazi ve şehitlerin temsilcisi mağlup olduğumuz savaşlarin intikamını aldığı için haçlı siyonist ittifakın hedefidir. Bu dün de bugün de böyledir.

Atatürk'e düşmanlık FETÖ yapılanmasının hep hedefi olmuştur. Bugünkü iftiracilar onların kalıntı ya da tortusudur.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim