YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Selçuklu ve Osmanlı'nın devamı TC Türk devletidir.

Atatürk, İstiklal harbi ile yönetim şeklini değiştirmiş; Padişaha kulluktan, Allah’ın kulluğuna geçilmiş ve saptırılmış tarikat, tekke ve cemaat hurafeleri son bulmuştur. Diyanet kurulmuş, herkes bir safa toplanmıştır.

Atatürk’e ve silah arkadaşlarına (ki, dedem bizzat yanında savaşmıştır) atılan iftiralar Hristiyan Haçlı, Siyonist ve Emperyalist tertiplerdir.

O dönemi anlamadan bu Osmanlı-Cumhuriyet suni kavgasına meydan vermek fitnedir.

Atatürk Osmanlı paşasıdır... Vahdettin’in kızını istemiştir.. az okuyun lütfen!

Bağdatlı Hadi Paşa, Serv'i imzalamanın verdiği huzur içinde Paris sokaklarını geziyordu. Osmanlı İşgal edilmiş; Sevr, Mondros Mütarekesi ile hasta adam ilan edilen; ameliyat masasında leş kargalarının istilasına uğramıştı. Neredeyse WC izni bile İngilizlerden  alınıyordu. Dolmabahçe önlerindeki namlusunu saraya çevirmiş İngiliz’in esaretini yaşayan Sultan Vahdettin’in resmî yazısı ile ve İngilizlerden alınan vize ile Atatürk  İstanbul'dan Samsun’a hareket edebilmiştir. Hatta 25 kişilik ekibi için, 25 at vizesi istenmiş, İngilizler 3 ata vize vermiştir. Bundan daha utanç verici bir işgal var mıdır?

işte bu biten ve küllerinden yeniden doğan bir milli dirilişin kahramanı İstiklal harbinin efsane komutanı Atatürk'tür. Adına Haçlılar "Bozkurt Atatürk" dediler. Haçlıların Şark hayalinin Çan’ına ot tıkayan bu kahramana, Yahudi ya da Hrıstiyan bu kini duymazken, bu şiddetiniz, bu celallenmeniz ve iftiranız utanç vericidir. Siz kardeşim! İslamın ilk emri gereği önce o döneme ait gerçekleri okuyun; lütfen sözlerinize dikkat edin!

Bundan daha utanç verici olanı, Osmanlı'nın borçlarından dolayı bütün gelir getiren birimlerine yabancıların el koyması ve vergi toplaması idi..1915’te Osmanlı Devleti Erkân-ı Harbiye-i Umumiye Reisi (Genelkurmay Başkanı) Alman Bronsart von Schellendorf idi...“Uyuyan milletler uykudan köle olarak uyanırlar” demişti. Mustafa Kemal Atatürk "Allahım dizginlenemeyen servet, şöhret, şehvet, nefis, koltuk ve iktidar hırslarından sana sığınırız; bizi, ailemizi, milletimizi, İslam alemini ve insanlığı felaketlerden koru! Anadolu’da yaşayıp yok olan milletler, milli kimliklerini koruyamadıkları için başka milletlere yem olup o milletlere hayat verdiler Türk milli kimliğini koruyamazsak yok oluruz" demişti


Adına Osmanlıcılık ya da İslamcılık denilen akımla, Osmanlı işgalden kurtulamadı. Osmanlıcılıkla ne Balkanlar ve Kafkaslar ne de İslamcılıkla Ortadoğu ve Afrika korunabilmiştir.

Türkçülükle Türkiye o bitik devletin küllerinden yeniden doğmuştur. Devrini doldurmuş tarihte kalmış akımlarla bugüne bakmak karanlık bir tünelde ya da mahzende mahzur kalmaktır.

Atatürk ile Atatürk sonrası İnönü CHP sini, bugün Atatürk ve kuruluş ilkelerini karalamak için fırsata çevirmek ikiyüzlü karalama ve iftiradır. İnönü Türkiye’yi Rus korkusu ile ABD rotasına oturtmuş; aksine en büyük zulmü Atsız ve Türk milliyetçileri görmüştür. Gerçekleri bilmeyen ya da karıştıran veya okumayan kesim acı gerçeklerle yüzleşmeden iftiralarla tükürdüklerini yalamaya devam eder.

Osmanlı üç kıta, yedi deniz hükümranıdır elbette... ama gururumuz o günde kaldı. Artık varisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Osmanlı ile Türkiye Cumhuriyetini lütfen karıştırmayalım. T.C. çağın Türkçe ve Türkçü okunmasıdır

İslamcılık dinin koltuklara veya tahtlara alet edilmesidir. İslam, Allah’ın dini, Kuran kitabı, Müslüman Hz Muhammed’in ümmetidir. Ümmetçilik ve İslamcılık ise dinin siyasallaşmasıdır. Bugün İsrail Mossad ve Siyonist laboratuvarlarda bol bol etnik fitne mezhep kışkırtması ile dün Osmanl'yı bugün Türkiye'yi parçalamaya çalışmaktadır.  Türk-İslam dünyası emperyalist çakallar sofrasındadır.

Oyunu bozacak olan şudur: Mazlumun, garibin, çaresizin insanca yaşaması için etnik zenginliklerin ve mezhep aidiyetleri muhafaza edilirken, etnik özgürlük ya da mezhepçilik çatışmasına alet olmamak gerekir.

Irak, Suriye, Libya, Mısır ve Yemen bu küresel oyunun arenasıdır. Türk milleti ile Müslümanlık ruh ikizidir... aynı anlama gelir. Zira Türk masumların sahibi veAllah’ın askeridir biline!T

uran coğrafyasında ya da dünyada; özelde Türkiye’de ya Türk olarak kalırız ya da başka milletlere yem olur ve yok oluruz! Türklük artık olmazsa olmazımızdır! Günü aramayalım. Çanakkale savaşını kazandık fakat İstanbul’un işgaline engel olamadık.
Savaşın yok sayılan kahramanını İstanbul’un kurtuluşu için Vahdettin İngiliz vizesiyle Samsun’a gönderdi.

Sakarya meydan savaşında ATATÜRK ile birlikte İstiklal sancağını kaldıran Türk bayrağını yükselten dedem GAZİ Şükrü ŞENEL'dir. Tüm şehit ve gazileri rahmet minnet saygıyla anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti, Selçuklu ve Osmanlı imparatorluklarının devlet ve millet mirasının çağa göre Türkçe ve Türkçü bakışla okunmasıdır. Türk milletinin bu topraklarda ebedi kılınması efsanesidir!

Atatürk’e, mübarek dinimiz alet edilerek iftira atan, karalama yapan, ya ajan, ya cahil, ya okuma özürlü ya da maskeli özel görevlidir! İstiklal harbi Haçlı sürülerinin çanına ot tıkamıştır!

Milli kimliğimizin süper özü ve zırhı Türkçülüktür. Türkçülük, tüm etnik kimliklerin güvencesi ve zengin bakışıdır. Buradan yola çıkıp diğer etnik kimliklere bakarak Arnavutçuluk, Lazcılık Kürtçülük vb istismarı yapmak fitnedir!


Sevr artığı bu propoğandaların kaynağı Dinciler, Potamyacılar, Koçgiriciler ve Bölücüler olduğu için fitne fikirlerinin hiç ama hiç bir değeri yoktur.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim