YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 "Erkek de olsa, kız da olsa adı Ülkü olacak!"



Sarışın ve mavi gözlü kahin böyle emretmiş.



TRT'nin Atatürk'ün manevi kızıyla yaptığı bir röportajını aşağıda bulacaksınız. 1,5 yaşından beri annesinin sahiplendiği ve büyüttüğü manevi kız kardeşinin doğacak çocuğu için talimat veriyor:



 "Erkek de olsa, kız da olsa adı Ülkü olacak!"



Bu bir tesadüf olabilir mi?



Ya peki, masasındaki Bozkurt heykeli.. yardımcısını çağırmak için heykeli kullanırmış. Öyle yazıyor tarihçiler.



Yardım ve Bozkurt... Ergenekon destanından beri aynı... Türk'ün başı sıkıştığında ona yardım için "Bozkurt" sembolü görev yapar.



Ya paradaki bozkurtlar.. ya şehir meydanlarına dikilen Bozkurt heykelleri?



Etrafındakilere sürekli ÖZTÜRKÇE adlar vermeler... Gökçen'ler, Bozkurt'lar, Bozok'lar, Dirik'ler?



Hâlâ mı bir şey ifade etmiyor?

...



Hiç unutmam, bundan bir kaç sene önceydi... MHP'de Milletvekili adayı olan bir dostumla karşılaşmıştım. Kampanyasında Atatürk'e sahip çıksın istedim. Ne dedi biliyor musunuz?



- Bizim camiada Atatürk ismine pek sıcak bakılmıyor!



Ne bedbaht bir tespitti o öyle...



Haklı mıydı? Kısmen.. MHP'deki ÜLKÜCÜLER siyasal islam akımından çok etkilenmişlerdi. Zaten bugünkü yakınlaşmanın sebebi de o... 



Hep iddia ederim... AKP'yi iktidar yapanlar, eskiden Ülkücü olan kesimlerdir. MHP'de 2000'li yılların başında yaşanan üyelik iptali krizi sonunda AKP'ye taşınmış ve oralara teşkilatçılık deneyimlerini götürmüşlerdir.



Neredeyse gençliğimdeki Ülkücü bilinen arkadaşlarımın çoğunun, KURULUŞUNDAN BU YANA(!) AKP'ye destek vermelerine bizzat şahidim. Çoğuyla o nedenle yolları ayırdık.



Neredeyse tamamının ortak özelliği Mustafa Kemal'den haz etmemeleriydi. "Dinince dinlensin" diyecek bedbahtlar bile vardı aralarında...



(Oysa Atatürk dini duyguları çok kuvvetli olan ve sırf bu nedenle de çevresindeki Türkçülerle arasına mesafe koymuş biri... bkz. Tahsin Mayatepek... bir raporunda İslamı aşağılıyor diye.. aforoz etti Atatürk ve bir daha da yüz vermedi. Sadece İslamı aşağıladı diye!!!.. neyse bu başka bir zamanın bahsi olur. Yani bizim eski Ülkücü ve yeni AKP'liler orada bile yanlış içindeler)

...



Benim asıl dikkat çekmek istediğim...



Atatürk gibi 100 yıl sonrasını bilecek bir deha, ÜLKÜ ve BOZKURT sevdalısıymış. Eğer durum buysa, o emanet ettiği ülkesini düştüğü çukurdan KİMİN çıkaracağını da çok iyi tahlil etmiş olmalı...



(Yukarıdaki paragrafı biz kez daha tane tane okuyup içinizde tartın lütfen. Lafın tamamı herkese söylenmez)



Atatürk'ün kehanetleri diye aratırsanız nette bir çok şey bulursunuz... Mesela ölmeden Amerikalı McAtrhur'a resmen 10 yıl içinde olacakları, Hitlerin iktidara geliişini ve Mussolini'yi anlatmıştır. (Elbette isimler vermeden). Olaylar tıpkı onun öngördüğü gibi gelişmiştir.



Demem o ki, bir dehaydı Atatürk..



Şimdi tekrar soruyorum.



ÜLKÜ ve BOZKURTLAR tesadüf olabilir mi?



Aşağıdaki videoyu izlerken bunu bir düşünün bence...



Ne tarihi bir sorumluluğunuz ve göreviniz var bilseniz ÜLKÜCÜ ve BOZKURTLARIN camiası..



Ah, bir bilseniz... Siz hala gündelik siyasi mülahazalarla uğraşmaya devam edin hala.. yok onun listesi, yok bunun twitter paylaşımı..vs.



Bir bilseniz..



"Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister!"



Gevezelik ve dedikodu istemez! Muppet Show'un ihtiyarları gibi onu bunu kıyasıya eleştiri de istemez. Adamlığın şanında ha bire eleştirmek yoktur. Çıkar ve tüm gücünle elini taşın altına sokarsın!



"Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister!

Büyük davalar "büyük kan" ister!



Buradaki kan ise, akıtılacak kan değil, doğuştan ve yaradılıştan gelen kültürel yetenekler için kullanılır. "Asil kan" anlamındadır!



A. Erhan Ayberk















Editör: TE Bilisim