Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Aybüke Yalçın'ın cenazesi üzerinden bile Kürtçülük yapan solcu bozuntuları hepinizden tiksiniyorum.

Bugün feminist yazar olarak tanınan bir kadının makalesini okudum. Baştan sona rezalet. Mide bulandırıcı biryazı. Makalenin başlığında bile Türk düşmanlığı var. Başlık şu: "Türkler için düşünme vakti" Aklınca yazıya başlarken şunu diyor: "Aybüke'nin ölümü Türklerin faşizmi yüzündendir. Oturun düşünün, faşistlikten vazgeçin. Vazgeçin ki bir daha Aybükeler ölmesin"

Böyle alçakça bir başlık olabilir mi? 23 yaşındaki genç bir kızı teröristler şehit edecek ama Türkler öz eleştiri yapacak öyle mi ? Oturup neden teröristler Aybüke'yi öldürmüş olabilir diye düşünüp kendimizi eleştireceğiz öyle mi? Neden Kürtler için düşünme zamanı değil de Türkler için düşünme zamanı? Her şeyi biz mi düşüneceğiz kardeşim? Bir Kürtçü hain genç kızı şehit edecek ama Türkler düşünecek. Yok böyle bir samimiyetsizlik.

Başlığı bile alçaklığın dibi olan makalede kısaca şunları yazmış: Belki şimdi fularlı hain ile Aybüke ahirette kucaklaşıp helalleşiyormuş. Aybüke'nin isminin Aybüke olmasının nedeni Türkçü bir akımmış. Ailesi şimdi kesin Aybüke'yi Kürtlerin öldürdüğünü sanıyormuş. Aybüke Türk türküsü sandığı çoğu türkünün Kürt türküsü olduğunu biliyor muymuş. Yaşasaymış öğrenirmiş. Öğrenince çok şaşırırmış

Bu savaşı kim başlatmış. İki halkın çocukları ölüyormuş. Barış ne zaman gelecekmiş

Ben bu satırları okurken buz kestim. Bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir? Bir insan hangi vicdanla bir teröristle şehidin ahirette kucaklaştığını söyleyebilir? Hadi herkesi geçtim. Aybüke'nin babasını da mı düşünmedin? Kızının ahirette katilleriyle aynı safta olan bir kızla kucaklaştığını yazarken o acılı babanın neler hissedeceği hiç mi akĺina gelmedi? Sadece bu kadar da değil. Kürt türkülerinden, halaydan bahsetmek ne alaka? Bunun Aybüke ile alakası ne? Hele Aybüke'nin ismi için Türkçü akım demen ise iki yüzlülüğün önde gideni.

Bir Kürt, kızına Kürt ismi koyduğunda bu hak olacak ama bir Türk, kızına Türk ismi koyunca Türkçü akım olacak. Bu iki yüzlülük değil de nedir? İşte siz bu kadarsınız.

Genç bir kızın şehit olmasını bile Türklerin suçu olarak anlatıp teröristlere "halk çocuğu" dersiniz. Acılı bir babaya üstü kapalı ırkçı dersiniz. Konuyla hiç alakası olmayan Kürt türkülerinden bahsedip Türklerin, kültürsüz olduğunu, herşeylerini Kürtlerden çaldığını söylemeye çalışırsınız

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın !..

Barış Atagün






Editör: TE Bilisim