Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

25 OCAK tarihinde MÜTTEFİKLER ( ! ) TÜRKİYE İLE PYD ARASINDA TERCİH YAPACAK başlıklı yazımızda öngördüklerim; maalesef aradan iki hafta geçmeden PYD lehine tercih olarak tahakkuk etti. 

ABD'nin bu tercihini, PYD'yi terör örgütü saymıyoruz ve Suriye'de müttefik olarak görüyoruz yönünde açıklamasını bir Türk Milliyetçisi olarak şiddetle kınıyorum.
Bu kınama vesilesiyle dış politikamızı beceriksizce yöneten iktidar sahiplerine ise; bugün EYY AMERİKA diye bağırmalarına aldanmadan iki soru soruyoruz. 

1- Daha geçen yıl PYD elebaşını Türkiye'de protokol kuralları içinde defalarca ağırlamadınız mı? Kobane olayları sırasında Türk topraklarını silahlı PYD kuvvetlerininin kullanımına açmadınız mı? Süleyman Şah türbesini kaçırırken PYD militanları ile iş tutmadınız mı? Muhalefet partileri veya cemaatler PYD ile böyle bir ilişkiye girselerdi, şimdi dünyayı başlarına yıkmaz mıydınız?


2-İkinci ve en önemli sorumuz ise; bugün itibariyle ve BAKANLAR KURULU KARARI ile PYD terör örgütü olarak ilan edilmiş midir ve terör örgütleri listesine eklenmiş midir?

Burunlarının ucunu bile görmekten aciz olduklarından milletin başına binbir türlü bela açan dış politika alimleri...! ŞİMDİ BU BASİRETSİZLİKTEN BİLE "AMERİKA'YA KAFA TUTAN ADAM" EFSANESİ çıkarmak yerine, İncirlik Üssünün kulanımını müttefiklere kapattım demeyi deneyebilir misiniz acaba ? 
Bırakınız kapatmayı, bu konuyu gündeme getirmeye teşebbüs edebilirseniz, EYY AMERİKA...haykırışlarınızı samimi bulacak ve arkanızda olacağız.. 
Allah aşkına bu aziz milleti kandırmaktan artık vazgeçiniz.
Ey Türk Milliyetçileri; bu milletin size be kadar çok ihtiyacı olduğunun farkında mısınız? Ne zamana kadar birliğinizi, bütünlüğünüzü sağlayarak, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmayı planlıyorsunuz acaba?
ALLAHA EMANET OLUNUZ..

Rubil GÖKDEMİR
Editör: TE Bilisim