Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 
Bazen kardeşlerin ayrılışı taraflara hüzün vererek başlar ama bir araya gelişler olağanüstü sevinç yaşatır ve kardeşlik gereğidir.Aynı ana ve babadan gelen kardeşler ayrıldıklarında bazen tehlike tehdit acı süz konusu olunca kenetlenmek yaratılış gereğidir.Kardeşliği kan soy gen boyutunun da ötesine taşıyan aynı Ülkü ve ülke sevdalısı karşılıksız sevda ideali ile kardeş olanlar için ülke millet ve devlet geleceği tehlikede ise gerisi teferruattır.Ülkenin geldiği noktada artık birlikte aynı saflarda olmak artık çok zaruri ve kaderin cilvesidir.Bu gidişata kayıtsız kalmanın gereğini yapmamanın mazur görülür yanı yoktur.Allah korusun aksi takdirde hiç kimseye bunun vebalini kaldıramaz.Bu kutlu mübarek değerleri bize bırakanların manevi huzurunda dahası Allah ve tarih huzurunda vebal altında kalırız.MHP BBP yakınlaşması işte bu ruh ve mana ikliminde artık şarttır.MHP ve BBP genel başkanlarını tebrik ediyor bu gayret için haberalp ailesi olarak kutluyoruz.

Milliyetçi cenahın da 2015 seçimlerine tek çatı altında gireceği ileri sürüldü.

Haber7.com'un iddialarına göre; Büyük Birlik Partisi (BBP) seçimlere MHP çatısı altında girecek. Milliyetçi oyları bölmemek adına ve yeni bir rüzgar yakalamak için MHP’de bu ittifaka ‘evet’ dedi.


Yapılan görüşmeler neticesinde BBP genel başkanı Mustafa Destici’yle beraber 3 partili seçilecek yerlerden milletvekili adayı yapılacak. Böylelikle 2015 seçimlerinde MHP – BBP ittifakıyla milliyetçi bir blok oluşturulup seçime öyle girilecek.

Editör: TE Bilisim