Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 AKP ile HDP ayak sürmeyi tercih ederlerse, Türkiye seçeneksiz değildir. AKP HDP olmazsa, toplam yüzde 65,82 oy oranı 382 milletvekiliyle, AKP CHP koalisyonu kurulabilecektir. CHP genel başkanı, hükümete açık kapı bırakmıştır. AKP genel başkanı atılan pası almıştır. Zeytin dalları ile AKP ile CHP arasındaki buzlar eritilmeye başlanmıştır. Seçim beyannameleri birbirine benzeyen bu iki partinin koalisyonda buluşmaları da Türkiye’nin de hayrına olacaktır. Küresel sermaye göz kırpmaktadır. İş alemi koalisyon tembihinde bulunmuştur. ABD ve AB ise bu ortaklığa dünden razıdır. CHP genel başkanı, AKP dışındaki koalisyon seçeneklerini sıfırlayarak kendi önünü açmıştır. Koalisyonun kurulması da an meselesidir.
 

MERAKIMDAN SORUYORUM

Sayın Kılıçdaroğlu, şahsıma başbakanlık teklifinde bile bulunmuş, bizi HDP ile yan yana koymuştur. Merakımdan soruyorum Kılıçdaroğlu? Başbakanlık makamını şahsıma lütfetme yetkisini kimden ve nasıl almıştır? Milletin bize vermediği yetkiyi Sayın Kılıçdaroğlu nasıl sunmaktadır? Tuzak kuracak başka parti bulamamıştır da gözünü bize mi dikmiştir? Bu ne pişkinliktir.

MHP, PKK’nın siyasi acentesi HDP ile hiçbir şart altında bir araya gelmez, gelemez. On binlerce vatan evladının kanına giren teröristleri kutsamakla kalmayıp içinden çıkan bölücülüğü, hepsinden önemlisi iradesi Kandil’de olan siyasi parti görünümlü PKK aparatıyla MHP’nin işi olmayacaktır. 
 

KURŞUN DELİKLERİNİ UNUTALIM MI

HDP’ye oy verenlere saygı duymak demek, HDP’yi muhatap almak demek değildir. Şimdi şehit analarını, bir uzvunu kaybetmiş muhterem gazilerimizi unutalım mı? Emzikli bebeklerin vücutlarındaki kurşun deliklerini unutalım mı? Hadi biz unuttuk diyelim, hadi biz milli davadan vazgeçtik sayalım. Söyler misiniz bana, artarak devam eden zalimliği, söndürülen ocakların faillerini tarih ve millet affeder mi?

Erdoğan yaşanan ıstırap dolu seneleri hoş görebilir, Davutoğlu geçmişe sünger çekebilir, 14 ilke ile avunan Kılıçdaroğlu da bir şey görmeyebilir.

UTANÇ VERİCİ

Türkiye İhracakçılar Meclisi’nin Rıza Zarraf’a verdiği ödüle de değinen Bahçeli, “Cumhurbaşkanının huzurunda İranlı kaçakçıya ihracat şampiyonu ödülü hayasızca verilmiştir. Bir kanun kaçağına başbakan yardımcısının ekonomi bakanıyla birlikte ödül sunması utanç vericidir.Hiç kimse bizden hırsızları aklama tezhanına düşmemizi beklememelidir” dedi. 

Editör: TE Bilisim