MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Bu hükümet bu gidişle askerlik şubelerine birer tane de terörist koyacak, alenen terör örgütüne üye yazar hale gelecektir" dedi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, AKP'li Bekir Bozdağ'ın MHP'ye yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

Türk milletinin, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetlenerek “ihanet süreci”ne, PKK’ya teslim olmaya, ayrışmaya, millet seviyesinden etnisitelere ayrılarak parçalanmaya karşı gösterdiği dik duruş, AKP’nin bozuk zihniyeti tarafından horlanmaya, dışlanmaya devam etmektedir.

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ dün yapmış olduğumuz suç duyurusuyla ilgili “akla ziyan ve abesle iştigal bir durum”un söz konusu olduğunu ifade etmiştir. Türk milletinin ve Türk milliyetçilerinin dik duruşu Sayın Bozdağ’ın aklına ziyan vermiş olabilir. Daha durun hele bu millet ilk seçimlerde sizi geldiğiniz yere göndersin ondan sonra akla ziyanı daha net görecek ve Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceksiniz. O sebeple AKP ve Sayın Bozdağ telaş içerisindedir, bu nedenle paniğe kapılmaktadır.

Sayın Genel Başkanımızın her yere korku pompaladığını iddia eden zat bilmelidir ki; bilincini İmralı canisine rehin bırakan, ufku terör örgütü PKK'ya esir düşen ve içişleri meselelerimizi ABD'nin Irak'taki pompacısı Barzani'ye havale eden AKP hükümeti korkuyu da, pompayı da, pompacılığı da bizden iyi bilir, iyi tanır.

Öte yandan Sayın Bozdağ hala “analar ağlamasın” edebiyatı yapmaktadır. Milliyetçi Hareket ise analarımızı ağlatanın anasını ağlatmadıkça bu memleket düzelmez anlayışına sahiptir. Aynı hikâye tekrar etmekte, AKP dün sıfır sorun gibi süslü başlıklarla milletimizi kandırıp geleceğimizi kana bularken bugün de analar ağlamasın diye konuşarak gelecekteki Türk annelerinin gözyaşlarına kaynak sağlamaktadır.

Biz terör tamamıyla bitsin derken, AKP seçimlerden sonraya ertelensin demektedir. Biz, terörle mücadele edelim derken, AKP müzakereye devam etmektedir. Bu sebeple teröristlerin sıkıştıkları ücra köşelerden güven içerisinde “Kuzey Iraklarına” geçişi sağlanmaktadır. Bu yolla terör örgütüne güç moral ve yeni insan kazandırılmaktadır. Bu "kan dursun" demek değil bilakis yarınları kana bulamaktır.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin uyarılarına karşılık terörle topyekün mücadeleye geçilmemiş; uzun yıllar kaçakçılığı önlemek için kurulmuş karakollarda teröristlerin saldırısı beklenerek geçirilmiş, heba edilmiştir. Terörle mücadelenin yolu ve yönetimi bellidir.

MHP’nin itirazı bu noktada anlam kazanmaktadır. MHP, AKP gibi günlük siyaset ve rantların temsilcisi olmadığı için kendini Türk milletinin yarınlarından sorumlu hissetmekte, yarınlarımız adına konuşmaktadır.

Bugün basit demogojiler ve en önemlisi hukuku çiğnemek pahasına terör örgütüne göz kulak olanlar aslında yarınki büyük terör saldırılarının destekçileri, sponsorlarıdır.

AKP sınır komşularımızla sıfır sorun derken MHP uyarıyordu: yaptığınız ülkemizin başını belaya sokmaktır, adını sıfır sorun koyarak sorunlar yumağı haline getiriyorsunuz.

Zaman MHP’yi haklı çıkartmakta aceleci davranmıştır. AKP politikasının ülkemizi soktuğu buhran ve kan gölü her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.

Bu hükümet bu gidişle askerlik şubelerine birer tane de terörist koyacak, alenen terör örgütüne üye yazar hale gelecektir.

Editör: TE Bilisim