Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 

Mardin Nusaybin'de başlayan çatışmalar sürerken PKK'lı teröristler cami hoparlöründen örgüt marşı çaldı !

Mardin Nusaybin'de dün akşam 21:00 saatinde sokağa çıkma yasağı başlatılırken, gecenin ilerleyen sularında saat 02:00'a kadar yoğun patlama ve silah sesleri duyuldu. Çatışmaların sürdüğü saatlerde PKK'lı teröristler bir caminin hoparlöründen PKK marşı çaldılar.

ÇATIŞMALAR GECE BOYU SÜRDÜ

Mardin Valiliği'nin Nusaybin içlesi'nin bazı bölgelerinde bulunan hendek ve barikatların kaldırılması için verdiği sokağa çıkma yasağı saat 21:00 itibariyle uygulanmaya başladı. Barikat ve hendeklerin kaldırılmasını istemeyen PKK terör örgütü yanlısı gruplar ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma gece geç saatlere kadar devam etti.

PKK'LI TERÖRİSTLER CAMİ HOPARLÖRÜNDEN PKK MARŞI DİNLETTİ

Çıkan çatışmalar sonucunda ilçe merkezine çok sayıda polis ve jandarma sevk edildi. Çatışmaların devam ettiği saatlerde Abdülkadir Paşa, Fırat ve Yenişehir mahallelerinde bazı camilerden kürtçe şarkılar ve PKK terör örgütünün marşları saatlerce çalınmaya devam etti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Sokağa çıkma yasağı henüz kaldırılmamışken güvenlik güçleri sorun teşkil eden mahalle ve bölgeleri ablukaya alarak terör örgütü sempatizanlarına göz açtırmadı. Bölge'nin hendek ve barikatlardan arındırılma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Editör: TE Bilisim