Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinden çıktıktan sonra ilk röportajını Milli Gazete’ye verdi. Cezaevi günlerinden bahseden Cübbeli Ahmet Hoca, yaşadığı en acı olayı da anlattı.

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisi için yapılan itibarsızlaştırma girişiminin ters teptiğini söyleyerek, "Allaha çok şükür cezaevinde geçirdiğim süre içinde sevenlerimin sayısı daha da arttı" ifadelerini kullandı.

CEZAEVİNDE GELEN MEKTUPLARI KİTAPLAŞTIRACAĞIM

Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu günlerde kendisine çuvallar dolusu mektup gönderildiğini anlatan Cübbeli Ahmet Hoca, o mektupları kitaplaştırmayı düşündüğünü açıkladı.  Cübbeli Ahmet Hoca, “Mektuplarda bariz bir şekilde 'namazıma vesile oldunuz, karım kapandı, kocam içkiyi bıraktı, oğlum düzeldi' gibi yazılar yer alıyor. Artık sosyal yapıda ne kadar etkili olmuşuz onu bilemiyoruz. Birine vazife verip, hızlı yazan birine dizdireceğim” diye konuştu.

YAŞADIĞIM EN ACI OLAY…

Cübbeli Ahmet Hoca, cezaevinde kendisini en çok üzen olayı da anlattı. Cübbeli Ahmet Hoca kendisini en çok üzen olayın annesinin vefatı olduğunu ifade etti. "Hapishanede yaşadığım en acı olay annemin vefatıydı. Annemin vefat edeceğini bir hafta önce hissediyordum” diyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Annem milleti toplamış oldu. Millete beni göstermiş oldu. Annemin eceli zaten gelmişti. Ama Mevla onu ucuza değil de değerli bir şekilde uğurlamak istedi. Dolayısıyla aynı anda ölecekti, aynı günde ölecekti ama çok pahalı gitti. O kadar cemaatin dualarıyla, beni cemaatle buluşturarak bir misyon üstlendi annem" şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, televizyon programı yapmayı düşünmediğini de kaydetti.

Editör: TE Bilisim