BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Atatürk’e rağmen Atatürkçülük ya da Atatürk’ten geçinme CHP’de yılların müzmin tedavi edilemeyen rahatsızlığıdır. Partide Atatürkçülük maskeli Atatürk tasfiyesi yılların alışkanlığı olarak tam gaz devam ediyor.
Dün komünizme, bugün küresel batılı çetelere, teslimiyet bayrağı çekilmiş; Atatürk’ün kemikleri sızlatılmıştır. Mustafa kemal sonrası başlayan tasfiye Türk milliyetçilerini tabutluklara zindanlara atan, Kuran öğrenmeyi yasaklayan,Ezanı Türkçe okutan, dayatma tavırlar insanları canından bezdirmiştir.
Atatürk’ün Türk milletinin sembolü olarak belirlediği bozkurt; paralardan kamudan kullanılan her alandan tasfiye edilmiştir.Dinsizlik ve Türk milliyetçiliği düşmanlığı yıllarca devlet politikası haline gelmiştir.
Yıllarca yapılan haksız yersiz zalimce baskılar daha sonra kendileri gibi batının işbirlikçisi iktidarları iş başına getirmiştir.Mustafa Kemal yerli milli ve bu ülkenin projesi olmasına rağmen CHP yıllarca, kurtuluşu ya kuzeyde, ya batıdan yada dünyada ne kadar aşırı sol hareket varsa, bünyesinde barındıran ülkeye yabancı mikrobu taşıyan bir siyasal hareket olmuştur.
Bu gün ülke bu halde ise, Güney doğuda işler ters gidiyorsa, CHP’nin tutarsız dayanaksız halktan kopuk insanların inanç ve değerlerini dikkate almayan politikaları sonucudur.
Cumhuriyeti kuruluş değerlerini bir türlü içine sindiremeyen kuruluş çizgisini sürdüremeyen CHP, gerçek partililerin balansına muhtaçtır. Yıllarca ülkede başını kuma gömen, insanların dini ve milli değerlerini fark edemeyen halka ve hakka rağmen halkçılık yapmak bütün devlet avantajlarına rağmen bir türlü iktidar olamayan parti kendini sorgulamalıdır.
Yılların ordudan, yargıdan, imtiyazlı partisi bugün gerçekten yürek parçalayan bir dramatik teslimiyete stepne olmaktadır. İlla kuzeyden batıdan gelen küresel çete abanmalarına direnç gösteremeden teslimi olmak gerekir?
Yıllarca ülkücülere iktidarlarınız döneminde kan kusturdunuz! Dün her türlü komünist ülkeye sempati ile baktınız. Emperyalizme karşılık sadece salon sosyalistliği olmamış mıdır?
Bu gün belki uslanmış geçmişi tecrübe edinmişsinizdir diye beklerken hemen “bizde sizdeniz” tavrınız her türlü dayatmaya milli direncin sembolü olan Mustafa Kemal’in kemiklerini ve ruhunu sızlattınız.
İnceniz, Kalınınız ve bir çoğunuz yalfalamaya kıvırmaya sağa sola mavi boncuk dağıtmaya başladınız. Kılıçlarınız kesmez oldu, pas tuttu, hemen kılıcının arkası ve önü kesen güçten yana oldunuz. Küçük parti ikbal hesaplarına kapılarak küçüldünüz.
Ya gerçek CHP’liler partiye ve ülkeye sahip çıkacak yada milli direncin sembolü teslim alınamayan son kale MHP ye destek çığ gibi büyüyecektir. Gerçek Atatürk ruhu ve kuruluş ilkeleri ülkücülerle iktidar olacaktır.
Türk milleti tek devlet tek millet ve her türlü milli ve mukaddes değeri ile sonsuza kadar yaşayacaktır.
Editör: TE Bilisim