Çin Diasporası: Çinli yetkililer Koronavirus ile ilgili dünyayı yanıltıyor! Virüsten ölen 50000 aşkın insan yakıldı! Çin ölenlerin ile oranın yüzdelik sabit bir şekilde her gün %2.1 olarak sahte veri yayıyor.

TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…

Wuhan’da hastanelerin yatak kapasitesi bir milyon civarında ve hepsi dolu!

Çin kendi halkına insan muamelesi yapmıyor, Liderler bölgeyi ziyaret etmedi! Wuhan’da Çin hükümetinin çalışmaları tedarik ve tedbir değil temizlik! Çin devleti kendi halkına telef edilmesi gereken kümesteki hasta tavuk veya hasta domuz muamelesi yapıyor! Hal böyle iken Dünyaya tamamen kapalı olan Doğu Türkistan’da Toplama Kamplarında derdest edilmiş milyonlarca Uygur kazak halkımızın akıbeti ne olacak acaba !?!

Doğu Türkistan’daki vahim vaziyet Dışişleri bakanlığımız, sağlık bakanlığımız, dünya Sağlık Örgütü ve BM gözleme ve inceleme heyetini acil müdahaleye çağırıyoruz. Doğu Türkistan diasporası Çin hapishane ve toplama kamplarındaki milyonlarca halkımızı oldu-bitti şeklinde yok edebileceği yönünde ciddi endişe ve kaygı duymaktadır.

***

Programa aldıkları Çinli adamın dediklerine göre: Çin komünist partisi CIA bu virüsü üretti diyormuş. Kendi vatandaşlarına sürekli az kişi öldü büyük bir sıkıntı yok diye propaganda yapıyormuş, halk ÇKP'nin suçlu olduğunu anlamasın diye. ÇKP üretti bu virüsü diyor bide adam. "İnsandan insana bulaştı ya da hayvandan insana bulaştı diyorlar, ama bu direk ÇKP'nin kendi üretimi bi virüs" diyor adam. 2 milyon kişiye yakın kişi karantina altında şu anda Çin’de diyor. Ve karantina altında olanları tedavi etmeye çalışmak değil daha çok ölmelerini bekliyorlarmış. Yemek, su verilmiyormuş. Wuhan şehrindeki yatak sayısının da az olduğunu söylüyorlarmış ÇKP ama neredeyse 1 milyon kişilik yatak varmış Wuhan’da. Toplam ölen kişi sayısı da 560 falan diye yalan söylemişler, aslında 50.000-60.000 arası imiş, ve yakılıyorlarmış ölenler. ÇKP'nin çok fazla geleceği yok artık diyor Çin'de. İşi bitti diyor. Adam ölüm rakamlarının yanlış olduğunu her gün paylaşılan ölüm rakamlarının oranlarının aynı olmasından anlamış, yüzde 2.1. Amerika'ya ve dünyaya yayılmamasını istiyoruz biz diyor, düşünüldüğü gibi küçük bir şey değil bir felaket bu diyor.

Editör: TE Bilisim