ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR ..!NİYE KIZIYORSUNUZ BEYLER ..?

Ayhan Ogan diye biri Bir Tv kanalında " Yeni bir Devlet Kuruluyor ...! ister kabul edin , ister etmeyin ... Bu YENİ DEVLETİN kurucusu da Sayın TAYYİP ERDOĞAN'dır "Diyor .. !!

Bu Sözler Üzerine Bazı Siyasiler Tepki gösteriyorlar .. ! "Nasıl böyle konuşurmuş ..! Biz yeni devlet kurmaya kalkanların alnı karışlarız , asarız kesitiz..! Bu ne densiz adam ..! Bir müptezel bu , kirli Fetö ağzı bu, böyle bir amacı olan varsa ayağını denk alsın ..Savcılar göreve ..! AKP bu adamı hemen atsın partiden .." Falan Filan ..!Yani Fas'a -Fiso ..!

Geçin beyler bu Sözleri bırakın ŞOW yapmayı..! Adam Bal Gibi Doğru Söylüyor ..! Şimdi Tepki koyanlar sizler Yıllarca uyudunuz .. belki de uyanıktınız işinize böyle geldi ..!

Türkiye'nin Götürüldüğü Felaketi Görmeyen ( yada görmezden gelen )Muhalif Siyasi Parti Yetkililerine yakışan tek söz " " UYANIN DA BALIĞA GİDELİM ..! "" Siz gaflet Uykusundayken Atı Alan Üsküdar'ı Çoktan " geçti ..!

Türkiye'yi Siz Hala ,BÜYÜK ATATÜRKÜN KURDU İRADEYE UYGUN YÖNETİLİYORMU SANIYORSUNUZ ..? Kurucu İradenin Ortaya koyduğu Türkiye Cumhuriyet Devletinin İçi çoktan Boşaltıldı . Sizler Derin Gaflet Uykusundayken ..! Adamlar Yarın Türkiye'nin adını Bile Değiştirirlerse Şaşmayın ..Ey gafiller ..! Kurucu İradenin Ötesinde yedi bin yıllık Tarihi geçmişi olan TÜRK MİLLETİ Sözcüğünü dahi red eden bir Yönetimin iş başında olduğunu Görmüyor musunuz ..? Adamlar "Türk Milleti"Demeyi Neredeyse Yasakladılar.,!Her konuşmalarında " BU MİLLET "Diyorlar ..Türk milleti demedikleri gibi diyenleri eleştiriyor .,! Açık açık Türkiye'deki etnik kimlikleri sayarak Türklüğüde bu etnik kimliklerin içinde telaffuz ederek millet tarifi yapıyorlar ..! Dahası TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ Bu gün büyük bir Erozyona uğramıştı.Kamudaki Düzenlemeler ve siyasi Atamaları yeni devleti temelleri çoktan atıldı ..! . Acilen Bu kirli ellerden kurtarılıp Onarılmalı ve Eski haline Döndürülmelidir ..! Yoksa çok geç olabilir ..! Bu gerçekleri ; Kör olası gözleriniz , sağır olası kulaklarınızı ne duyuyor ve ne de görüyor ..!

Türkçemizde Güzel Bir Deyim var ..! 
"
SÖYLESEM FAYDASI YOK ..! SÖYLEMESEM GÖNÜL RAZI DEĞİL " diye ..! Bu nedenle son söz Şunları Söylemeden Edemiyeceğim..!

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Türklüğü aşağılayan ,Cumhuriyetin içini boşaltan , Kurucu İradenin kemiklerini Sızlatan ve Türk Yurdu Anadolu'yu Yaşanmaz hale Getiren Bu Zihniyete Yıllarca Destek verenler, GAFLET UYKUSUNDAN BİR TÜRLÜ UYANAMAYAN- SÖZDE- MUHALEFET YAPAN SİYASİ PARTİLER ..! BİLİNİZ Kİ ; Allah'ın huzurunda ve Tarih önünde sizde mahkum olacaksınız...! Türk milletinde sizi asla affetmiyecektir 
Neden mi Mahkum olacaksınız..?

İLA-YI KELİMETULLAH DAVASINA kanıyla canıyla ve malıyla her şeyini ortaya koyarak hizmet vermiş olan Yüce TÜRK MİLLETİ'nin adını kadim Türk Yurdundan Silenlere Yol verdiğiniz için ..!


Editör: TE Bilisim