Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Ansiklopedide Türkiye'nin güneydoğu vilayetleri sözde kürdistan'ın haritasında gösterilerek siyonist haçlı dünyasının hezeyanlarına, sevr hayallerine şark meselesi şuur altına çanak tutmuştur.

Bu yayına yeni rastlamıyoruz. Türk subaylarının katıldığı NATO toplantısında gösterilen haritada kürdistan skandalı yaşanmıştı. Bu defalarca tekrar edilen batı ülkelerinin bir çoğunda yöneticiler tarafından çoğu kez maskeli beyanlarla bazende böyle cüretlerle uluslararası anlaşmaları, ülkelerin toprak bütünlüğüne saygıyı bir kenara bırakarak ellerinde ki güç, imkan ve vasıtaları dünyayı emperyalistçe yeniden dizayn etmekten hiçbir zaman vazgeçmemişlerdir. Bu bizim uydurmamız değil belgesiyle ortaya konulmuş Türkiye'nin dünyada nasıl algılandığının hangi tertip ve bölücü ihanet planlarının odağında olduğunu göstermektedir. ABD, AB, İngiltere ve İsrail'in başını çektiği büyük israil, büyük ermenistan'ın çilingir anahtarı kürdistan'dan hiçbir zaman vazgeçmemişlerdir. Bunu çoğu kez demokrasi hak ve özgürlükler kılıfıyla takdim ederek art niyetlerini kamufle etmeye çalışmışlardır. Onların hiçbir zaman dertleri bölge insanının daha iyi yaşaması değil maşa olarak kullanılmasıdır. Bir asır önce Ermeni'leri kullananlar yeni uluslararası siyonist ve haçlı toplum mühendisliği projeleriyle kafkaslarda, ortadoğu'da israil'e taşorenler bulma yalnızlaşan israil'e gayri meşru yapılar kurmaktır. Dünyanın vazgeçilmez(!) ayrıcalıklı dayatılan dili ingilizce, dünyanın üstün ırkı yahudiler, yedeklerini aldıkları dünyayla küresel çeteyle bölgemize fitne tohumu ekmektedirler. Bu tehlikelere karşı Türk milletinin uyanık olması gerekir.


Editör: TE Bilisim