Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Konya Müftüsü Bey,

Komünistlerce Günlerce Aç Bırakılan ,''Allah Yoktur '' de Baskı Ve İşkencelerine Rağmen ''Allah Vardır Ve Birdir '' Demekte Direttiği İçin ,Ciğerleri Pompa ile Şişirilip , Y T Öğretmen Okulunun 3. Katından Atılıp Şehit Edilen ÜLKÜCÜ Dursun Önkuzu'nun Ve Diğer Şehitlerin ,Sizin Gibiler Tırnağı Olabilir misiniz?

Dursun'a Yapılan İşkence ,Sen Ve Arapçı Avanelerine Yapılsa idi ,Hepiniz O Allahsızlar Ne Derse Ona Uyardınız. Cebinden de 35 krş çıkan Dursun'un Tüyü Kadar Müslüman Olabilir misiniz? İşte Avanelerinizi Görüyoruz:Hırsızlık, Adaletsizlik, Torpil,İhanet,Yalan,Dolan ,Şerefsizlik Diz Boyu.O Tarafta Ne Yapacaksınız ? Vakıf Yurtlarında Çocukları İğfal Edenleri de Gördük..

Okul Kapılarına Asılan ,''Muhammet'in Piçleri Giremez ''Pankartlarının Altından Eğilerek Geçen Ve Ses Çıkartmayan Sözde En Müslümanlar, Arap Hayranları ,Sizlerin Tamamı Tek Bir Ülkücünün Dahi Gösterdiği Direnci Asla Göstermediniz. O Pankartları Yırtıp ,Çekip İndiren ,Çoğu Sakat Kalan, Bir Kısmı Şehit Edilen ,Bir Kısmı Cezaevlerinde Mahvolup Giden, Anadan ,Yardan Olan Kafir Dediğiniz O Ülkücülerin Allahsızlara Karşı Gösterdiği Mücadele İman Ve Allah'a Çıkarsızca Teslimiyetin Mücadelesi İdi...  

Bu Müftü Gibiler ,İslamı Çıkarları İçin Kullanan Tiplerdir. Bunların Bir Tanesi Bu Ülke İçin Ölmezler. Ancak Tıskırıncaya Kadar Yerler. Dursun'un Cebinden de 35 Krş Çıkar İşte. 13 Günde Midesine Bir LOkma Ekmek Gitmediği Otopside Tesbit Edilir. Her Ülkücü Kur'anda Ne Yazıyorsa Virgülüne Kadar Kabul Eder Ve İman Ederler. Herkes Gibi ,Kimisi Tam ,kimisi Orta,Kimisi Az ibadet Yapmış Olabilirler. ''Bir Müslümana Kafir Diyenin Kendisidir Kafir '', Bu Kur'an- Kerimin Ayetinde Yazıyor ,Müftü Bey.  

Ve Ben Ülkücüyüm, İslam Ne Diyorsa Akıl Baliğ Olduğumdan Beri Onu Yaşamak İçin Didiniyorum. Şimdi Ne Olacak? Ben Kafir miyim? Cehennememi Gideceğim? Müftü Efendi... Bir Daha ki Seçimde Vekil Olmayı mı Düşlüyorsun ,Müftü Bey? Tamam Saray Duydu Namını. Artık Vekil Olabilirsiniz...

C NAS


Editör: TE Bilisim