Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Bir insanın ailesine, komşusuna, akrabasına, aslına asaletine aidiyet hissetmesi fıtratının gereğidir. Tıpkı tüm insanlarda hatta hayvanlarda bile olan yaratılış gerçeğine yönelmek kadar tabi ne olabilir? Önce nefsimizden,aile bireylerimizden, akrabalarımızdan, komşularımızdan ümmet ve insanlıktan sorumlu değil miyiz?

Mensup olmaktan Allah'a hamt şükür ve secde ettiğimiz yüce dinimiz bu ilişkileri getirdiği emir ve yasaklarla kurallara bağlamıştır.Herkes kendini, ailesini akraba ve komşuları ile ilgili yükümlülüklerini öncelik haline getirmekle mükelleftir. Bu ilişkiler zincirinin en önemli noktasında olan, aile ve ailelerden meydana gelen milleti ümmeti sevmek kadar şerefli bir davranış olabilir mi? Millet sevgimizin temeli Kurandır. Millet sevgimizin temeli Kuran kaynaklı Turandır.

Milliyetçilik bu ruh ve mana ikliminde oluşmuş fıtri bir duygudur. Ailesini milletini herkes sevsin bundan gocunan ırkçılıkla suçlayan soy nesep ve millet aidiyet şüphesi olanlara rağmen Elhamdülillah Türk'üz! Elhamdülillah Müslümanız! Elhamdülillah Türk milliyetçisiyiz. Herkesin kendi milletini sevmesi kadar normal ne olabilir ki?
Editör: TE Bilisim