AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Fatma Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

MHP’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Mustafa Erzin, AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin’i, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekilini, Belediye Başkanlarını ve AK Parti üyelerini kapıda karşıladı.

AK Parti ve MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayları seçim çalışmalarında birbirilerine ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. El sıkışan iki başkan adayı, yapılacak olan seçimlerin Gaziantep için hayırlı olması dileğinde bulundu.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, “Yerel seçimlere 3 ay gibi bir zaman kaldı. Hayırlı bir seçimin geçmesini istiyoruz. Gaziantep’e bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, “Sayın Fatma Şahin’in tarzını biliyoruz zaten. Son derece uysal, uzlaşmacı, kavgadan uzak bir tarzı var. Gaziantep siyasetinin de tahmin ediyorum diğer illerden bir farkı özelliği var. Gaziantep’te gerçekten üç büyük partiden Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi her zaman Gaziantep noktasında bir uzlaşı kültürü içinde ve ortak akılla hareket etme gayreti içerisindeyiz. MHP Gaziantep İl Kongresi’nden sonrada biz Gaziantep’te bu kültürün yenileşmesi adına MHP ve şahsımız adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Bunun da gerçekten şehrimiz adına bir kazanç olduğunu görüyor ve düşünüyoruz. Şuana kadar seviyeli bir yarış içerisinde mahalli seçim çalışmaları devam ediyor. Bugünden sonra adrenalin yüksek olduğu bir tempoyu hep birlikte yaşayacağız. Sonuç itibari ile Gazi şehrimiz için kimler hayırlı hizmetlerde bulunacaksa Cenabı Mevla onlara nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin ise şu değerlendirmeyi yaptı:

“Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz ortak aklı çalıştırıp bu şehir için hep birlikte ne yapabiliriz deyip bir araya gelmeyi başardık ve zaten bir araya gelmeyi başardığınız zaman birçok şeyi başaramaya başlıyorsunuz. Bunun aslında her zaman kazananı Gaziantep oldu. Biz şuanda 81 şehirden 80 şehre örnek bir çalışma ile bu işi başlattık. Çünkü demokrasi faziletli insanların rejimidir. Demokrasiyi hazmetmemiz gerekiyor ve halkın tercihlerine saygılı olmamız gerekiyor. Bize düşen şeyde daha iyi ne yapabiliriz bunun gayreti içerisinde olmamız gerekiyor.”

Editör: TE Bilisim