Habertürk ekranlarında yayınlanan Söz Sende programının dün akşamki konuğu ünlü sanatçı Feridun Düzağaç oldu. Çözülme süreci ile ilgili olarak kendisine soru sorulan Feridun Düzağaç, ‘Türküm demeye korkar oldum’ diyerek içinde bulunduğu endişeyi belirtti.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Uzun zamandır gündeme gelmeyen ancak hala eski albümleri büyük bir beğeni ile dinlenen Feridun Düzağaç yeni bir albüm çıkarttı ve soluğu Habertürk ekranlarında yayınlanan Balçiçek İlter ile Söz Sende programında aldı. Programda yeni albümüyle ilgili konuşan Feridun Düzağaç, Türkiye gündemini de değerlendirdi.

‘TÜRKÜM DEMEYE KORKAR OLDUM’

Dün (3 Nisan) akil insanlar heyetinde yer alacak isimler belli oldu. Feridun Düzağaç’a akil insanlarla ilgili görüşü sorulduğunda, süreci değerlendiren sanatçı kaygılarını belirterek, ‘Bugün öyle bir atmosfer oldu ki ben Türküm demeye korkar oldum, bunu yaşıyorum. Benim tanıdığım tek kimlik insan olmaktır. Adanalıyım ama Adanalılığın bendeki yeri bir yere kadardır. Ben insanın ve kendi insanımızın hep iyilerine layık görüyorum’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim