YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Türk milleti için dünyada eşine az rastlanır bir operasyon karşısındayız.Devlet olmanın uluslararası arena ve bilimsel alanda tarifini yapan,binlerce yıllık Türk tarihi böyle bir çarpıtma uyutma zihin işgali yaşamadı.Adeta savaşma mecali bırakmadan yeni dayatmaları kabule mecbur ediliyoruz.Sahi Türk devleti savaş mı kaybetti?

Mübarek değerlere hürmet ve o referanslar kullanılarak yeni gerilim projeleri hayata geçirilerek ülke farklı bir süreç yaşıyor. Gerilim süreçleri koltuk arzularına hayat veriyor.

Allah aşkına nasıl bir kokuşmuşluk halidir?Bilgi kirliliği, ve takım taraftarlığı gibi ülke adeta uçuruma doğru süratle itilmeye çalışılıyor.Bugün Filistin'de,Irak'ta yaşanan soykırımı aratmayan vahşet tablosu ülkemizde gelecekte yaşatılmak istenen kanlı boğuşmanın tatbikatından öte bir şey değildir.

Öcalan ve Barzaniye örgütlerine ağababaları siyonist odaklara güvenerek,IŞID MOSSAD ve CİA tasarımı projeleri ile barış huzur kardeşlik hayali görmek boşunadır.

Bu hayale kapılanlar, ya bilgisiz,ya ilgisiz,yada deve kuşu rolünü oynayarak bu ülkeyi barış masalı ninnilerle şehitler gelmiyor duygu sömürü ve oyalaması ile bir yerlere zorluyorlar.

Irak'ta de Suriye de ve Filistin'de yaşananların çok daha vahimini bize yaşatacak hazırlık ve gelişen süreci görmemek için aptal olmak gerekmez.Yıllarca süren Iran ve ırak savaşı ile bölge yeni boğuşmalara hazırlanıyor.Anadolu da oluşturulacak yapılanmalarla bölgede kanlı bir boğuşma tasarlanıyor.

Şeytana bile pabuçlarını ters giydirecek tezgah servise koyulmuştur.Bugünlere nasıl geldik? Bu noktaya gelişi doğru tahmin eden Türk milliyetçileri gelecek için çok büyük endişe içinde teyakkuz halindedir.

Dünya gerçeklerinden habersiz oldu bitti ve kendi aklını son akıl gören bu kafa ülkenin önünü tıkamış ve en büyük güvenlik sorunu haline gelmiştir.Başbakanı böyle davranmaya zorlayan hangi sebepler vardır? Bu gerçekleri varsa bilmediğimiz zorlukları milletle paylaşma mecburiyeti vardır.

Gelişmeleri bu asil millete açık seçik anlatmayan gizli kapaklı görüşmelerle PKK'lı katillerle Barzani ile gelecek tasarımı yapmak kanlı akıntıya kürek çekmektir.Bu böyle gitmez ve bu sokak çıkmaz sokaktır.

İsrail'e tepkiyi içte koltuk malzemesi yapmak ve İsrail'e karşı hiç bir şey yapmamak, esmek, gürlemek toplumun gazını almak AKP sözcülerinin kendi beyanları ile sabittir.

Bölgeyi ateş topuna çevirecek yada PKK örgütü ve Barzani ve uşaklık ettikleri emperyalistler karşısında karşısında ayağa düşürecek gelişmelere muhatap olmamak için başbakan uyarılmalı ve geri atım attırılmalıdır.

Bu seçimde ülke geleceği için AKP kaybetmeli Erdoğan Cumhurbaşkanı olmamalıdır. Bu kadar seçim alma telaşı, masrafı kaynak israfı ve harcanan müthiş efor bir şeylere işaret ediyor.

Ülkeye sahip gerekiyor tüm millet evlatlarını kendi geleceğine sahip çıkmaya oyunu bozmaya davet ediyoruz.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim