Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
ÖNEMLİ 
ARKADAŞLAR OYUNA GELİP KIRMAYALIM, KIRILMAYALIM 

Arkadaşlar ülkemiz tarihinin en hassas bir dönemecinden geçmektedir.

1 Mart Tezkeresi ile yurdumuzu işgal edemeyen, 15 Temmuz'la ülkemizde iç savaş çıkaramayan dış güçler, şimdi de 16 Nisan'da Türkiye'yi "Tek Adam" rejimine geçirterek iç savaş çıkarmak istiyorlar.

Nasıl 12 Eylül'den önce milleti SOLCU ve SAĞCI diye ikiye bölüp birbiriyle dövüştürmüşlerse, şimdi de  80 milyonu EVETÇİ ve HAYIRCI olarak ikiye bölmeye çalışıyorlar. Düne kadar akraba, dost, arkadaş olanlar birbirine küsüyor, selam vermiyor, kavga ediyorlar.

Sakın oyuna gelmeyelim. Düşmanın istediği de bu. APO ve PKK yıllardır Türk milletini bölüp Türkiye'yi parçalamaya uğraşıyorlar, başarılı olamıyorlar. Dış güçler ve yerli işbirlikçileri de bu konuda başarılı olamadılar.

Çünkü, büyük Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti devletini "milli devlet" ve "üniter yapı" ilkelerine göre kurmuştur ve bu maya tutmuştur. Türkiye bu son tuzağı inşaallah 16 Nisan 2017'de başarıyla bozacaktır.

Bu nedenle oyuna gelip EVETÇİ veya  HAYIRCI diye birbirimizi kırmıyalım, kırılmayalım. Çünkü bu dönemeçten sonra da aynı vatanda, aynı kaderi paylaşacağız, birbirimizin yüzüne bakacağız. Arkadaşlar yıllardır birlikte olduğunuz hiçbir arkadaşınızı sizden farklı düşünüyor diye dışlamayın.


Sakin ÖNER


Editör: TE Bilisim