Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Gümüşhane merkeze bağlı yeşillikler içinde bahçe ve bostanların köyü kuşatıp içine aldığı doğa harikası bir köy sulama suyu sorununu belki bin yıl öncesinden çözen insan zeka ve çalışkanlığının güzelliklere döndüğü cennetten yurt köşesidir.

İçinde doğduğum Kabaköy son günlerde nerede ise nokta atışı gibi taş taş üstüne bırakmadı denebilecek türden müthiş bir dolu yağdı. Görenlerin ve rahmete muhatap olanların şaşkınlıkla izlediği sağanak yaklaşık yarım saat sürdü. Dalda meyve namına hiç bir şey kalmadı. Bostanlarda fasulye patates bırakmadı toprağa soktu. Adeta kıyametten tatbikat gibi yaşayanlara korku saldı. Salavatı şerife getirip dudaklardan dökülen Kuran ayetleri ve dualar edildi. Allah'ım bizi felaketlerle sınama ! aslında orada yaşayanlar özellikle kendilerini gözden geçirip neyi noksan yaptık ? Veya ne iyilik yaptıkta felaketin sınırından döndük diye öz eleştiri yapmaları daha çok dua hamd ve şükürle yaradan'a yönelmeleri gerekmez mi ? Zaten yok olmak üzere olan elma bahçelerinde olanları da dolu döktü. Bostanlarda sebze meyve kalmadı. 

Sabri Şenel

Fotograf :Burak Ezber






Editör: TE Bilisim