Çok önemli UYARI!

Gümüşhane demiryolu için her şey bitmiş değildir. Şayet ilimize bu hizmet gelmez bütün gayret, çaba ve emekler boşa giderse sorumluluk oranında susan etkili, yetkili-yetkisiz herkes sonuca ortaktır.

Abdülhamit Han ve Atatürk’ün bile vasiyeti bu hattı işaret ediyor.

Bugün çok hayati olan bu proje ve onların hayallerine itibar edilmez onların ruhları ihya edilmezse bunun sorumlusu hizmeti getirmeyen kadar yapılan haksızlığa karşı susan, dilsiz şeytan taklidi yapan, eliyle diliyle ve kalbi İle haksızlığa karşı bir çift söz söylemeyi ihmal eden, nüfuz kullanmayı bile çok gören yetkililer kadar o topraklara vefa borcu olan herkes sorumludur.

Yani tren düdüğü vadide bülbül sesi gibi ötüp bülbüllere eşlik etmedikçe vebali günahı Gümüşhane dutu yemiş bülbül gibi susanların üstündedir.

Özetle en büyük vebal: Susan, konuşmayan, hak aramayan, demokratik meşru tepki ve infial göstermeyen resmî sivil ilgili herkestir.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Bizim şirin ilimiz Gümüşhane’yi karşılıksız sevmekten başka hiç bir maksadımız ve hesabımız yoktur.

İlgili kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

SABRİ ŞENEL


Editör: TE Bilisim