Bahçelievler MHP Eski İlçe Başkanları ve yöneticileri 4 yıldır geleneksel olarak bir araya geldikleri, hayatın getirdiği zor şartların ve savurmaların neticesinde:

Yaşanan iletişimsizlik nedeniyle hasret gidermek ahde Vefa’yı pekiştirmek geçmişin hatıralarını yad etmek kardeşlik hukukunu geliştirmek bir avuç samimi ülkücünün gayretleriyle. Henüz 4 yıldır devam eden samimiyet atmosferi her yıl yeniden hayat buluyor ve bu samimi gelenek gittikçe köklü hale geleceği görülüyor. Öte yandan Katilim sayısı her yıl artarken vefat eden arkadaşlarını da rahmetle, dualarla anmayı ihmal etmedikleri söylenebilir Bahçelievler’in vefakar/cefakar ülkücüleri aralarındaki sohbetlerinde zaman zaman hüzünlendikleri gözlenmekte çoğu sohbet aralarında da kahkahalara yerini bıraktığı da oldu.

Yemekten sonra içilen çaylarla hararet giderirken sohbetlerdeki hararet birbirlerini uzun süredir görememenin sonunda kavuşma sevinci bir nebzede olsa giderilmiş olduğu anlaşıldı. Türkiye’nin siyaset ve ticaret alanı gibi bir çok alanında yetişmiş kaliteli kadro kazandıran MHP İLÇE TEŞKİLATI ve ÜLKÜ OCAKLARİ Bahçelievler'in bilinen, sevilen, güçlü isimleri Geleneksel iftar yemeğine bizzat icabet ederek destekledikleri söylenebilir.

DAVETTE KİMLER VARDI KİMLER YOKTU Kİ

Başta geçmişte görev yapmış eski ilçe başkanlarından

MUAMMER GÜRCÜ

MUHARREM YÜKSEL

KEMAL KARAKAŞ

ilçe eski yöneticilerinden

HIKMET KARAMAN

SELÇUK ZORLU

YUSUF KAPLAN

ALİ ERDOĞAN

MEHMET ARLI

DR.BAKİ DÖKME

Fatih ilçesi eski başkanı

BULENT ŞEN

Bağcılar eski ocak başkanı(Gazimiz)

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL ESKİ BAŞKANI

AZMİ KARAMAHMUTOĞLU

Eski Milletvekili adaylarından

ŞEREF DURSUN

Partinin eski emektarı

ÇAMUR ŞEVKET

Ahde vefa derneğinden

ÖMER

FARUK OZCAN

Ve dahi isimlerini burada yazmaya yetmeyecek yaklaşık 100 kişi civarında katılım vardı İftardan sonra dualar okundu ve gecenin geç saatlerine kadar sohbet devem ederken kimse oradan ayrılmak istemiyor, bu güzel atmosferini bir türlü terk etmek istemiyordu. Bu türden güzel manzaraların Tüm Türkiye’de teşkilatlara Sirayet Etmesi dileklerimizle Oradan ayrılırken HABERALP Ailesi olarak Özlediğimiz bu atmosferi Seneye tekrar katılmak istediğimizi tekrar eder nice samimiyet atmosferlerine böylesine katkı yapmaya hazır olduğumuzu bizzat belirtip afiyet olsun diyerek oradan güzel duygularla ayrıldık.

Haber; ORHAN YÜCEL 

 

 

 

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

 

Editör: TE Bilisim