Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Bu yazıyı yüreğindekilerin ve gerçeklerin dillendirilmesi, ve MHP'ye katkı adına yazan,  binlerce yanan yüreğe tercüman olan Uğur Çilenk'e HaberAlp olarak teşekkür ederiz.

 Okuduğum kitaplardan,yaşadığım süreçlerden,aldığım öğütlerden damıtıp tek cümleye sığdırdığım,senelerdir üzerinde durduğum bir konu var; Türk,milliyetçileri eyyamcılardan,sosyalistleri oportünistlerden,siyasal islamcıları riyakârlardan kurtulduğu gün,bütün sosyal hakların tavizsiz verileceği,Turani bir İslam Devlet yapısının temelini atacağız.

Kelimelerin kutuplaştığı,taraf olmaya zorlandığı ülkemizde bahsi geçen üç gruba atfettiğim,eyyamcılık,oportünistlik ve riyakârlık kelimeleri grupların ''samimi'' leri tarafından aynı anlamlarda kullanılmaktadır. Herbiri hepsini,hepsi tek birini kapsar. Bu üç gruptan Türk Milliyetçiliği fikrine sahibim.

Türk Milliyetçiliği; Yaratılanı Yaratandan ötürü sevmenin önsözüdür.

Kısa ve öz tabiriyle Seni Seviyorum demektir. Seven ile sevilen arasındaki bütün muhabbetleri yaşamayı öngörür. Sevgili yani millet nazlıdır.Cefası çoktur. Seven yani milliyetçi ona kızmaz,darılmaz ve uğruna her cefaya her belaya atılır ve katlanır.

Sevgileye hizmet etmenin onu refaha huzura erdirmenin birçok yolu vardır. Yolda gördüğü bir taşı kaldırmaktan Ankara'da vekil olmaya varana kadar. Başka gruplarda varmı bilmem ama İstanbul MHP 1.Bölgede düşünceme yazdığım düşüncelere uygun bir ADAM var...SABRİ ŞENEL Sabri Şenel bu aşıklar silsilesinde millet ve teşkilat nazarında gönüllerde hakettiği yeri çoktan almış dillerde dolaşır olmuştur.

Matematiksel verilere gerek yok siyaset mecrasında onlarca kırılmış ama eğilmemiş,istenmemiş ama terk etmemiş,her yenilgide küllerinde doğmuş Sevgiliye derdini,aşkını defaatle anlatmış.

Ne sevgili nazından vazgeçmiş nede sevgiliye giden yolda çileler bitmiş. Sabri Şenel eyyamcı hiç olmamış. Gece gündüz direklere tırmanan gençlerin,evindeki aşından işinden taviz vererek teşkilat için çalışan bayanların omuzlarına basarak,onları yok sayarak,kendini ulaşılmaz yaparak bu yolda yürümemiş.

Sosyalistlerde ve Siyasal İslamcılarda varmı bilmem ama Türk Milliyetçilerinde böyle insanlar çok var. 7 Haziran seçimlerinde Mhp'nin istânbul'da izleyeceği en önemli strateji bölgelerde Sabri Şenel'leri bulmak ve 1.sıralardan aday göstermektir.


Bu aşıkları Sevdiklerine hizmet için Ankara'ya göndermenin tam vaktidir. Hizmette heyecan ve enerji isteniyorsa,heyecanı tabandan daha fazla,enerjisi teşkilatlara yetecek düzeyde ADAM'a ihtiyaç vardır. Aşıklara örnek gösterilen Mecnunlar,Ferhatlar gibi Istanbul'dada Siyasette örnek gösterilen Ülkücü Sabri'lere ihtiyaç vardır.





Uğur ÇİLENK

Editör: TE Bilisim