Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
"Ben üniversiteden mezun olduğumda, güzel bir işe başlayabilmek için, Fethullahçılardan referans almak gerekiyordu. Biz de bu referans olmadığı için, her sıradan vatandaş gibi bir işe girdik.

Günde 12 saat yürüyordum. Terazidere'den, Bayrampaşa'ya çıkan, insanlık onuruna aykırı o yokuşta kışın rüzgardan donar, yazın sıcaktan yanardım. Akşamları eve gidince, Allah şahittir ayaklarımın paramparça olmuş derilerini krem sürer soyardım. Üşürdüm hem de çok. İç çamaşırlarıma kadar ıslandığım günlerde çektiğim manevi azap, hala yüreğimde yaradır...

Bütün bunlar terör örgütünden bir referansımız olmadığı içindi. Bu devlet bize oturacak bir masayı, bir B Sınıfı memuriyeti bile çok görmüştü. Bize tercih ettikleri kahpeleri ise en son 15 Temmuz'da milletimizi katlederken gördük.

Demem o ki; insanlar gibi, devletler de tercih yaparlar. Bugün bizim kardeşlerimize, özel harekat polisliğinden başka bir görevi çok gören sistem, yine pişman olacak, yine masallar uyduracak çünkü yine yanlış tercih söz konusu.

Sizin için gerektiğinde canını verebilecek insanları, siz yaşamdan soyutlarsanız, bunun bedelini zaman size ödetir. Ne diyordu Elçibey: 'En güzel sözü zaman diyecek, zaman da öz sözünü yaman diyecek'" 

ŞEVKET APUHAN!

KAMUDA SAHİPSİZ ÜLKÜCÜLERE İKİ YÜZLÜ MUAMELE... BUNLAR DA GEÇER İNŞALLAH!

Bir kamu kuruluşunda Ülkücü ve MHP li olduğu için terfi ettirilmeyen tenzili rütbe yapılan bir kahramanı dinliyor ve bizi küçük hesaplarına devlet millet bekası masalları ile alet edenlere yazıklar olsun diyorum.

Merak edenler bizi dinlesinler vicdanları varsa! Rütbeler malum taklacılara takılıyor. Nice aslanlar ve bozkurtlar kedilere boğduruluyor. Sahi dinledim ve içim burkuldu. Boğduranlar utansın eğdirenler utansın! Kendini kamufle etmiş fetöcüler ve potansiyel fetö adayları gayet rahat pozisyon alırken, tavrı net; babasının oğlu gelse Allahtan başkasına eğilmeyen üç kuruşluk koltuk için beş kuruşluk takla atmayan; soydan değil yoldan gelen ehliyet kabiliyet sahipleri elimine ediliyor, itiliyor,  kakılıyor ve diskalifiye ediliyor.

Ama bu millete küsemeyiz… kan kustururlar ama kızılcık şerbeti içtik deriz. Bizi öpmesi, takdir etmesi gereken elin ya da dilin azarını ve tokadını yesek de bu millete devlete hizmeti kutsal ibadet görmeye devam edeceğiz.

Allahın adaleti bir gün mutlaka gerçekleşir Allah mutlaka layık olanı verir de… ya kulları? işte orada görülecek hesabımız var gönlümüzden geçenler yeter!

SABRİ ŞENEL






Editör: TE Bilisim