SEVGİLİ ARKADAŞLAR;
Türk milliyetçileri ve ülkücüler; bugüne kadar meşruiyet içinde demokrasi mücadelesi verirken hukuk içinde kalarak "millet adına" karar veren mahkeme kararlarında adalet arayarak yol yürümeye çalıştılar.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Bugünkü mahkeme kararından anlaşılıyor ki, toplam 1187 delegeden asgari 656'sının iradesi bile hukuk tanımayanlar tarafından yok sayılacak ve mahkeme koridorlarının vicdansız karanlıklarına terk edilecek.

Türk milliyetçileri demokrasi mücadelesini yürütürken, bu mücadelenin hukuksuz mahkemelerin soğuk duvarlarına çarpmaması için bundan sonra doğrudan meşruiyetin kaynağı olan milletin sinesine sığınarak yollarına devam etmek mecburiyetindeler.

Kardeşim; bu mücadelede sakın yeise düşme, inancını ve imanını artırarak ve samimiyetle yoluna devam et. Ümitsizlik iman zaafiyetidir unutma. Yol arkadaşlarını iyi seç, ehliyet ve liyakat ölçülerini gözeterek, sendeleyen kardeşinin elinden tut kaldır. Husumeti, hasetliği ve hoyratlığı nefsinden çıkar at. Sevgiyle, muhabbetle ve samimiyetle yoluna devam et. Çıktığın yolun millet davası olduğunu, verdiğin mücadelenin fazilet mücadelesi olduğunu sakın unutma.

Yıkacağın nizamın siyasi mütegallibelerin sistemi olduğunu ve çetin bir direnişle karşı karşıya kalacağını aklından çıkarma.Erken ve kolay zaferler bekleme, işinin zor olduğunu, direncinin defalarca sınanacağını aklından hiç çıkarma. Allahın rızası ve milletin duasını ihmal etmeden, hırslarımızdan arındığımızda, işimizin ancak o zaman kolaylaşacağını ve hedefin yakınlaşacağını hep birlikte göreceğiz İNŞAALLAH...

YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM, SEVGİ VE MUHABBETLE...
RUBİL GÖKDEMİR

Editör: TE Bilisim