Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 AKP'de Öcalan sesleri yükselmeye başladı. İstanbul ve Mardin milletvekillerinden bizzat dinledim. Kılavuzu karga olanların burnu pislikten kurtulmaz. Çözüm ve kılavuzu Öcalan olanların burnu İsrail ve Ermenistan'dan kurtulamaz. Emperyalist köpeklerin her şartta sarıldıkları iki tarafı b... sopa Ermeni ve Kürtçülük yine önümüzdedir.

Şimdi sinsi gizli fitnenin bölücü gen labaratuar imalatı İsrail eli ile ABD AB ve Rusya üzerinden servis ediliyor. Türkiye bu oyunu bozacak kartı kullanamadan atılan havuçlara havlu attı. Türkiye benzerine özellikle mağlubiyetler döneminde rastladığımız korkak ürkek servet şöhret ve saltanat kafası ile mevzilerini birer birer kaybediyor.

Suriye ve Irak'ın başına gelenler artık bizim başımıza gelme hesapları yapılıyor. Korumaya alınan Yahudi Barzani gibi işbirlikçi piyonlar ile bölücü fitne tohumları eke eke geliyorlar. AKP milletvekilinin sürecin üç önemli aktörü diyerek Erdoğan Öcalan ve Barzaniyi aynı seviyede tutan ifadeler kullanarak halimize son noktayı koyuyor. Türkiye bir kaç eşkıyanın eline düşmüştür Barzani peşmergelerine eğitim verenlere başkaları da PKK katillerine eğitim verir bu nasıl sorumsuz dış siyasettir ?

Ülke bu hale gelmemeliydi! Bir başka ifadesi Kılavuzu Barzani olanın Burnu Öcalan'dan kurtulmaz. Kılavuzu Barzani burnu Öcalan'dan kurtulmayanın yolu Kürdistan'a gider. Allah doğru yoldan ayırmasın ters yola girmekten korusun.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim