Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
MHP'den ihraç edilen bağımsız Milletvekili İsmail Ok, Meral Akşener'in yeni parti çalışmalarına destek vereceğini açıkladı

PARTİ KURULMADAN MECLİSTE

MHP'den ihraç edilen bağımsız Milletvekili İsmail Ok, Meral Akşener'e yeni oluşumda destek vereceğini söyledi.


KRT'de Çağlar Cilara'nın programında konuşan Ok, Meral Akşener'e yapacağı bu yeni oluşumla ilgili her türlü maddi manevi desteği vereceğini söyledi.


YENİ PARTİ İÇİN CİDDİ BASKI VAR 


Ok, "Akşener'e toplumun bütün kesimlerinden yeni oluşumla ilgili beklentinin ötesinde çok ciddi bir baskı yapılıyor" dedi.


"Meral Akşener Türk milletinin beklentilerine cevap vereceğini" söyleyen Ok kendisinin de Türk milliyetçisi ve ülkücü olarak, Türk milletinin gönülden desteklediğini söylediği Meral Akşener'e yapacağı bu yeni oluşumla ilgili her türlü maddi manevi desteği vereceğini söyledi.

DİĞERLERİ

Bunun yanında zaten Nuri Okutan'ın Meral Akşener ile birlikte hareket ettiği biliniyor.

Öte yandan eğer diğer muhalif başkan adaylarıyla güçlü bir birliktelik sergilenirse, yeni oluşuma katılacak milletvekili sayısı artacaktır.

Bu arada Türk Milliyetçiliği fikrine yakın duran CHP milletvekilleri de yeni oluşuma davet edilebilir.

Örneğin şu anda bağımsız olan Aylin Nazlıaka, sırf odasındaki Atatürk posterini indiren milletvekilinbi dile getirdiği için CHP'den ihraç edildi. Aynı Aylin Nazlıaka'yı referandum görüşmelerinde tarihe damga vuran bir eylemiyle tanıdık. Kendisini meclis kürsüsüne kelepçeledi. Şayet rensiplerde anlaşılırsa, yeni oluşuma davet edilebilmeli.

Yine CHP'de, Türk Milliyetçiliğine yakın fikirdeki milletvekillerine de davet yapılmalıdır. Hiç bir taviz vermeden, sadece aynı idealler etrafında birleşecek onurlu ve saygın milletvekillerini bulmak zor olmayacaktır.

Bu arada örneğin Saffet Sancaklı ile Rumelilik dayanışması yeni bir oluşum içinde mümkün görünebilmektedir. Atilla Kaya gibi çok değerli isimler, yeni partiye yalnızca bir milletvekilinden çok daha fazla şey katacaktır. Adeta köprüden önceki son çıkış noktasına doğru ilerlemekte olan memleketimizde, herkesin ok büyük sorumluluğu vardır. Yeni oluşum mutlaka kendi nefsini aşabilecek ve uyumlu bir yapı oluşturacaktır.

Yapılacak her ne ise, memleketimize hayırlar getirmesini içten diliyoruz.









Editör: TE Bilisim