Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Allah çarpar Allah!

FETÖ iftirasına inananlar için başlayalım önce... kardeşim, ne var elinde buyur bir açıkla... nasıl inanıyorsun buna?

DYP, İçişleri Bakanı arıyormuş da Fetullahçılar Meral Akşener'i önermiş!

El insaf kardeşim! Bizzat adamlar söylüyor. Tansu Çiller, Susurluk olayından sonra İçişleri Bakanlığına dirayetli birini arıyormuş. Hiç olmazsa köstek olmasınlar diye Fetullahçı yapılanmaya haber göndermiş. Sizden bir isim verir misiniz diye?

Onlar ne demiş?

Biz şu anda Anavatan Partisini destekliyoruz, BİZDEN BİRİNİ VEREMEYİZ! Ama istiyorsanız Balkan gezisinde Meral Akşener hanımı tanıdık; kendisi çok dirayetli ve güçlü fikirleri olan biri… dilerseniz onunla görüşün.

Yani diyorlar ki;

Bizden size destek yok. Sizin istediğiniz gibi birini tanıyoruz ama... (bunu da sonradan mı uyduruyorlar orası henüz net değil bu arada)

Allahtan kork kardeşim! Bu Meral Akşener'in Fetullahçı olması mı demek??? Yazık sana....

Üstelik;

Meral hanım da bu anlatımlara itiraz ediyor. Beni Tansu hanıma bizzat Bağbuğum önerdi diyor. Anlatıyor… Ağabeyim MHP Kocaeli İl Başkanıydı. Başbuğ Kocaeli'ne geldiğinde bizim eve yemeğe gelirdi. Oradan bir tanışıklık var diyor.

Ama en büyük tanışıklığın birinci tanığı Yavuz Selim Demirağ...

O anlatıyor... MHP Barajı aşamamış ve hiç milletvekili çıkaramamış… Meral hanım ise DYP listesinden Milletvekili olmuş. Yavuz Selim beye "beni Başbuğ’la görüştürür müsün?" diyor. Başbuğ'a iletiliyor. "Hay hay! tabi" diyor. Başbuğ Yurtdışı gezisine katılmak üzere Yeşilköy Havalimanındayken yanına gidiliyor. 

Meral hanımın o gün Başbuğa söylediği ne?

"Seçimde Milletvekili çıkaramadınız diye sakın üzülmeyin Başbuğum. Bir Milletvekiliniz var! ve emrinizdeyim!"

Nitekim, İçişleri Bakanı olunca Emniyetteki haramilerin oda kapılarını kırıyor ve teşkilata güvendiği Ülkücüleri getiriyor!

PKK Terör örgütü başta olmak üzere tüm illegal örgütlerle mücadele asıl o zaman başlıyor! Daha önce pis ilişkilerin olduğu bir dönem...

Anladın mı benim aziz kardeşim?

İşte sen böyle şerefli bir Ülkücüye FETÖ'cü diyorsun!

Kaynağın? Mabadın!

Ayıptır, günahtır... söyledikleri öyle bile değil Fetullah'çı olanların… sadece Meral hanımdan kemik kapmak için uyduruyor bile olabilirler Tansu Çiller ile olan konuşmayı.. Ya da Meral hanımın Başbuğ tarafından önerildiğini duymuş ve nemalanmaya çalışmış olabilirler.

Ancak bu olayı bile anlatırken...

"BİZDEN DEĞİLDİ!" diyorlar!

Ya sen ne diyorsun?

Abisi 12 Eylül döneminde tüm Maltepe cezaevindeki Ülkücülerin dert babası olmuş, onları aileleri ile görüştürmüş, paraya, avukata sıkışmışlar... sağdan soldan para ve avukat dilenmiş bir abide şahsiyet olan insanın kardeşine, mabadından uydurarak "FETÖCÜ!" diyorsun! Rahmetli tüm ömrü boyunca davası için ailesini bile ihmal etmiş bir dava adamı.. her şeyi yapmış… kaçak olan Ülkücüyü saklamış, teşkilatı idare etmiş vs. vs.

Sana yazıklar olsun!

Aldığı her görevde FETÖCÜ yapılanmaya set çekmiş bir kadına bunu diyorsun! Nasıl bir vicdan sahibisin sen?

Bir gün utancından başını kaldıramayacaksın!

Üstelik;

Senin "liderim" diye yere göğe konduramadığın kişi, onu MHP Milletvekili yapmış... MHP Milletvekiliydi, ne çabuk unuttun? Daha dün Ülkücüler onun için yürüyordu….

Yetmemiş.. Meclis Başkanvekili yapmış. Meclis Başkanvekilliği ne demek farkında mısın? Hâlâ Meral hanımın başarıyla yönettiği sancılı toplantılar hatıralarda... kimseye taviz vermedi... Asena gibi kadın başına dimdik durdu…

Yetmemiş; "lider" ABD ile görüşmelere yollamış! Yanına da FETÖCÜ
 diye tanınan birini(!) lisan için takmış.Görevlendirmeyi kim yapmış? Bizzat MHP Genel Başkanı...

Azıcık 1980 öncesini görmüşsen bilirsin... FETÖ en çok okullardaki Ülkücüleri tavlamaya çalışırdı. Cemaat evlerine davet edilerek maklube ikram edilip fikir tartışmışlığımız çoktur. Hiç bir gerçek Ülkücüyü kandıramadılar. Ancak neredeyse Ülkücülerin hepsi cemaat evlerine davet edilmiştir. Potansiyelimizi biliyorlardı ve bize yakın davrandılar...bizim davamız ayrıydı ve "Allah" adı dışında onlarla birleşeceğimiz hiç bir ortak noktamız yoktu.

Kimse karnından konuşmasın... "Lider" bugüne kadar isim vererek "Meral hanım FETÖCÜDÜR" diyebildi mi? Soruyorum sana?

Ayıptır.. alçaklıktır kardeşim! Sana yakışmıyor... Ülkücü olan birine haksız yafta takabiliyorsan, sen Ülkücülüğü hiç anlamamışsın. Ülkücü, kendinden olmayan birine bile iftira atmaz! Elinde belgeler vardır... sadece belgelerini çıkarıp ortaya koyar!

Bak şimdi benim hoyrat kardeşim...

AKP iktidarının tüm imkanları elinizde... (maalesef artık muhalefet olmanıza rağmen, o imkanlar "lider" e de kullandırılabilir. Onca gizli konuşmalara, raporlara ulaşabilirsiniz)…

BUGÜNE KADAR NİYE TEK BİR BELGE ÇIKARAMADINIZ?

TEK BİR BELGE!

İşte kadın başına hanımefendi orada.. ne kaçtı, ne göçtü... inadına saygılı tavrını bozmadı...

Hadi! Yüzüne karşı belgeli konuşun kardeşim!

Yapamıyorsanız geğirmeyin kardeşim! Size hiç yakışmıyor!

Bak hâlâ sana kardeşim diyorum.


Senden hiç ümidi kesmedim kardeşim...

Onca hoyratlığına rağmen!

Çünkü bir dava yemini ettik. bıkmadan usanmadan Kardeşlerimize gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Başbuğ bizi birbirimize emanet etti. Nasıl yüz çevireyim senden benim "kaçgun" kardeşim?


Meral hanıma FETÖCÜ diyen aslında sen değilsin kardeşim. Mabadın da değil, o lafın gelişiydi. Seni kendine getirmek için...

Sana söyletenler var.

Benim hesabım onlarla!

Sen hele bir geri dur… onlar gelsin!

(Sosyal Medyadan)

Editör: TE Bilisim