YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
        Bahçeli, samimi bir sohbet havasında geçen yemekte, önemli açıklamalarda bulundu ve MHP'nin iktidarında Cumhurbaşkanlığı'nın taşındığı Kaçak Saray'ın, 'Atatürk ve Cumhuriyet Müzesi' yapılacağını söyledi. Bahçeli,  parti olarak 21 Mart Nevruz Bayramı'da Ankara'da büyük bir toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı.  

       MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ortadoğu Gazetesi ve BengüTürk Televizyonu yönetici, yazar ve programcı  kadrosu ile akşam yemeğinde biraraya geldi. Bahçeli, samimi bir sohbet havasında geçen yemekte, önemli açıklamalarda bulundu ve MHP'nin iktidarında Cumhurbaşkanlığı'nın taşındığı Kaçak Saray'ın, 'Atatürk ve Cumhuriyet Müzesi' yapılacağını söyledi.

2015 yılında yaşanacak gelişmelere dikkat çeken Bahçeli, AKP ile geçen 12 yıl içinde ülkenin felakete sürüklendiğini, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerinin Türkiye'nin kader seçimi olacağını söyledi. Türkiye'nin MHP'den başka seçeneğinin kalmadığını belirten Bahçeli, il ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini, 815 ilçe ve 17 il de seçimlerin tamamlandığını anlattı. Bahçeli, büyük kurultay için parti içinde bir istişare süreci başlattıklarını, genel kanaat yönünde hareket edileceğini kaydederek, parti olarak 21 Mart Nevruz Bayramı'da Ankara'da büyük bir toplantı gerçekleştirileceğini açıkladı. Bahçeli, "Ankara'daki Arena Spor Salonu 21 Mart tarihi için partimiz tarafından kiralanmıştır. Parti içindeki kanaat büyük kurultay olursa, bu tarihte kurultayımızı yapacağız. Kurultayın seçim sonrasına bırakılması yönünde bir karar çıkması durumunda bu tarihte yapacağımız toplantıda seçim beyannamemizi açıklar veya aday tanıtımlarımızı yaparız. Her durumda Nevruz Bayramı'nda MHP'nin büyük bir programı olacaktır" dedi.

      MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullanmaya başladığı Kaçak Saray'la ilgili olarak da, MHP'nin iktidarı döneminde bu yapının, "Cumhuriyet ve Atatürk Müzesi" yapılacağını ilan etti.

Editör: TE Bilisim