Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 
  • Türk milliyetçilerinin efsanevi lideri, Başbuğ Alpaslan Türkeş'in tasarımını yaptığı,ihanet projelerine karşı başarı ile uyguladığı, bugünde karşılaştığımız ihaneti, def edecek,ihanet zincirlerini kıracak, ülkücü milliyetçi harekettir. Türk milletine biçilen kefenleri yırtacak marka, siyasal ve ideolojik hareket, Ülkücü milliyetçi harekettir.

    MHP ve Ülkücüler Türk milletinin "tarihi ve kahramanlıkları Türk'ler yazar" gerçeğinin efsane zafer markasıdır. Bu markaya gerçekten sahip çıkmak, efsane ruhu geri getirecek, bu topraklarda ebedi yaşamanın miladı bu büyük buluşma olacaktır. Bu kirli propaganda ve zihin işgali ne kadar kısa sürerse, o kadar az zarar görecek, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin destanını yazacağız. Türk devlet ve milletine kurulan ABD,AB ve İsrail şeytan üçgeninin kara bulutlarını ülkemizden atacağız.

    MHP için haklı eleştirilere evet, ama partiyi dışarıdan karıştırma ve dizayn hesaplarına set olmalıyız.Her Milliyetçi Hareket mensubu bir gönül elçisi,Elçi bey ve Elçi hanım olarak,kutlu davet için seferle mükelleftir.Ülkeyi ikiyüzlülük ve dayanılmaz yolsuzluk kokuları sardı.

    Temizlenen haliç kokusu artık tüm ülkeye başka bir biçimde yayıldı. Bu seferin en ivedi,en elzem,en önemli olduğu tarihi dönüm noktasından geçiyoruz Ülkücülüğün,milliyetçiliğin dayanağı Türk milleti tasfiye ediliyor,başbakan tarafından ayaklar altında çiğnenmeye reva görülüyoruz. Hala ben eski ülkücüyüm diyenler,tasfiyeci AKP ye nasıl oy veriyor?Bu anlayış siyahla beyaz kadar farklı anlayış değil midir? Başbuğun Türk milletine emaneti, MHP ve Ülkü ocakları, teslim alınması mümkün olmayan son kaledir.Bu kale sancakların,bayrakların yere düşmeyeceği gibi asla düşmeyecektir. Üç hilal mahzun olamaz ve MHP'ye oy vermeyen Ülkücünün hiç bir mazereti olamaz.Çünkü Ülkücüler fani ile kani olmayan kutlu,ebedi,mübarek ve milli bir davanın temsilcileridir.

    Kutlu kervan gönül kapılarına varmak için,yeni bir hamle ile ayağa kalkıp yola çıkmıştır.Kutlu kervanın asil yolcuları, bedrin aslanlarının mirasçıları hiç bir engel tanımadan menziline elbet varacaktır. Bu millet ve onun gerçek temsilcileri, hiç bir oldu bittiği, dayatmayı, asla kabul etmeyecektir.Belki ödenecek fatura ağır olur, ama sonuçta bütün yanlış hesapları bozacak,biçilen kefenleri yırtacak,geleceğimize vurulan zincirleri kırıp bu topraklarda ebedi olarak hür olacağız. Çünkü bize kutsal emanet gibi,bedeli milyonlarca şehidin kanı pahasına, miras bırakılmış, kardeşlik, birlik, bütünlük ve tek devleti koruyacağız.Kimi kimden ayırıyorsunuz? ABD'de ve, AB de ayrılan, etnik, mezhep vb sosyal yapılar, bayrak, Ülke, devlet otoritesi terk ve ayrışması,bunların tartışmasına müsaade ederler mi? Biz etnik ameliyata alınan, bir ülke asla olmayacağız.Bu kararı veren, uygulayan, kim olursa olsun,her emperyalist işbirlikçi hesap sahibini, anasından doğduğuna, pişman etmezsek namerdiz.

    Bu ülke sokakta bulunmadı,haçlı siyonist emperyalistlerin, yol geçen hanı değildir. MHP veda hutbesi ruh ve mana ikliminde, başbuğ ve Ülkücü şehitler tarafından bize bırakılan, kutlu ve mübarek bir adrestir. "Bayrak inmez! Ezan dinmez! Şehitler ölmez! Vatan bölünmez! Devlet ve Millet bölünmez" ve bu sevdada asla bitmez. MHP ve Ülkücü hareketin mensupları, Türk milletini yediden yetmişe kucaklamak için, karşılıksız sevda uğruna, hanesinden,mahallesinden,köyünden ve ülkenin her tarafından kutlu yolculuğa başlamıştır.Mazeretler ve engeller aşmak için vardır. Anadoluyu fetih eden Alperenler,Fetih,Çanakkale,Kurtuluş savaşı,Ülkücü şehitlerin temsilcisi gibi, yeni gönül fethi hazırlıkları, hiç bir mazerete kapılmadan başlamıştır. Çünkü sonuçtan tepeden tırnağa kadar hepimiz birlikte sorumluyuz.

    MHP ve Ülkücü hareket, bu ağır sınavı, bizden öncekilerin başına gelenlere hazır olarak verecek, bütün kutsal emanetleri, aldığımız gibi gelecek kuşaklara teslim etmek şehitlere şeref,onur ve zafer sözümüzdür. Bu adresin yegane sahibi önce Allah, sonra Türk milleti,onun varlık ve beka davasının efsane temsilcisi, MHP ve Ülkücü harekettir. Şahıslar veya faniler üzerinden bu hareketin kurumsal yapısını tartışmak, sıradanlaştırmak, eleştirinin dozunu, yerini, zamanını, ölçülerini şaşırmak, MHP'yi anlayamamaktır. Burası ucuz koltuk kavgalarının, ikbal ve sadece iktidar hesaplarının arenası değildir.Bu kutlu ve mübarek yapı, muktedir, dualı bir ocaktır.Milyonlarca mazlum insanın, Türk dünyasının umududur.

    Elbette hedef Ülkümüz için tek başına iktidardır. Ama,çizgileri kaybederek,duruşu bozarak, dönüşerek,sıradanlaşarak,başkalaşarak,turuncu sam yeline kapılarak, iktidara gelmeyi, Allah Ülkücülere nasip etmesin. Haram helal ölçüsü olmayan,şehitlerin ruh ve manasına aykırı, koltuk ve makamları Allah hiç bir Ülkücü MHP mensubuna nasip etmesin. Tarihin derinliklerinden gelen derin milli güç Türk milletinin kaderine el koymak için kıyama kalkmış vuslat başlamıştır.

    Allah'ın izni ve Türk milletinin desteği ile tezgahı bozacak et ve tırnak mermer sütunu gibi Allah'ı bir bildiğimiz gibi bir olacağız. Birliği korumak için her engeli aşacağız.İnandık,iman ettik, yola koyulduk, bu imandan daha büyük silahı henüz insanlık icat edememiştir.. MHP ülkenin karşılaştığı tehlike ve tehditleri yok etme, söylem ve eylemini ortaya koyan iradenin adıdır.Bu kutlu yapı,gücünü savunduğu ideallerden alıyor.

    SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim