BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
MHP Ümraniye ilçe başkanlığı göreve geldikten sonra teşkilatlanma ve halka inme çalışmalarına hız verdi. İlçenin tüm mahallelerinde ve sokaklarında teşkilatlanmayı sürdüren ilçe yönetimi halktan müthiş ilgi görüyor.Bugün huzur ve parseller mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelindi.
MHP il başkan yardımcısı Berat Yılmazer,İlçe başkanı Adnan Çakıroğlu ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Son yerel seçimlerde MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri şenel'inde katıldığı istişare toplantısı çok samimi bir havada geçti.
İl başkan yardımcısı,ilçe başkanı ve Sabri şenel kısa konuşma yaptıkları toplantıda katılanlar konuşmaları ile katkı yaptılar.Milliyetçi hareket Ümraniye dudulludan atağa ve harekete geçti.Bu sinerji artık ilçenin her tarafında kendisini hissettirecek ve kutlu iktidar yürüyüşü ivme kazanarak sürecek değerlendirmeleri yapılmaya başlandı.

Editör: TE Bilisim