Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP, meclisteki 52 milletvekilinden 20'si 7 Haziran seçimleri için aday değil. Yeni listede olmayan isimler şunlar:


Özcan Yeniçeri, Mehmet Şandır, Sinan Oğan, Sümer Oral, Tunca Toskay, Engin Alan, Ahmet Duran Bulut, Ali Halaman, Durmuş Ali Torlak, Cemalettin Şimşek, Enver Erdem, Faruk Bal, Hasan Hüseyin Türkoğlu, Kemalettin Yılmaz, Mesut Dedeoğlu, Münir Kutluata, Necati Özensoy, Reşat Doğru, Süleyman Nevzat Korkmaz ve Yusuf Ziya İrbeç.

Ankara ikinci Bölge birinci sıradan milletvekili seçilmiş olan Mustafa Erdem, Ankara birinci bölgeden üçüncü sırada aday gösterildi. Parti, Ankara birinci bölgede iki milletvekili çıkarmıştı.

Mersin milletvekili Ali Öz ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’ı ise daha geriden aday gösterdi. 2011’de Mersin’den iki milletvekili çıkaran MHP, Öz’ü üçüncü sıradan aday gösterdi. Türkkan’ın ikinci sıradan aday gösterildiği Kocaeli’de ise MHP son seçimde bir milletvekili çıkarmıştı.

Yeniden aday gösterilmeyen milletvekilleri ise sürpriz olmadı. Bir süredir aday gösterilmeyeceği konuşulan Özcan Yeniçeri ve partinin grup başkan vekilliği görevinden alınan Mehmet Şandır, yeniden aday adayı olmalarına rağmen listeye alınmadı.

Listede yer almayan Engin Alan, Tunca Toskay ve Sinan Oğan ise adaylık için başvuru yapmayan isimlerden… MHP Sinan Oğan’nın yerine Iğdır’dan, eski TRT Ankara Radyo Müdürü olan ve adaylık için TRT’deki 28 yıllık görevinden istifa eden İsa Yaşar Tezel’i aday gösterdi.

Editör: TE Bilisim