Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
MHP İstanbul İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi bugün yapılıyor. Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda yapılacak olan kongrede Mehmet Bülent Karataş katılıyor. Karataş, 64 kişilik tek liste ile seçime giriyor.

12 Eylül’den bu yana ilk kez tek adayla seçime gidildiğini, 2012’de 6 adayın yarıştığını hatırlatan Karataş, neden tek aday sorusuna, “Bu iktidara susamış bir partinin birleşme ve bütünleşme çabasını gösteriyor” dedi.


İKTİDARIN YAPTIKLARINI ORTAYA KOYACAĞIZ

Mevcut hükümetin toplumu aldattığını ve uyguladığı politikalarla Aldatma ve Kandırma Partisine dönüştüğünü ifade eden Karataş, bunu halka yalın hali ile anlatan medyaya karşı da yok etme harekatı yapıldığını söyledi.

Bugün TV'de Erkan Akkuş'un konuğu olan Karakaş, "Hükümet tam bir cadı avı yürütüyor. Kendinden olmayan meslek kuruluşlarına bile hayat hakkı tanımayan, hatta çiftçi kuruluşlarına bile tahammül edemeyen bir yapı var karşımızda. Biz de MHP olarak ülkemizde hiç kimsenin haksızlığa uğramasına rıza göstermeyeceğiz" dedi.

Karataş, bugün yapılan kongre ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“MHP, kongreleri, iktidara giden ilk adım olarak değerlendirdiği için, enerjisini içeride değil dışarıda harcamak adına kongrede birliktelik yaptı. Kendi iç iktidarımızı değil, Türkiye’deki iktidarı istediğimizin kanıtı ve mesajı budur. Tek liste olmamızın amacı enerjimizi birbirimize harcamayıp iktidar olmak adına harcamak.

Bu kongrede biz vatandaşımıza 'Biz İstanbul'un avukatıyız' diyeceğiz. İnsanımız yalnız, kimsesiz ve gözü yaşlı bırakıldı. Kenara köşeye itilmiş olanların yanında olacağız. Allah'tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyen bir yaklaşımla insanımızı kucaklayacağız.” 



Editör: TE Bilisim