YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bülent Arınç'ın "AK Parti MHP'lileşmemeli. Benim MHP'nin anladığı anlamda milliyetçiliğe itirazım var" şeklindeki sözlerine yazılı açıklamayla yanıt verdi. Arınç için sert ifadeler kullanan Büyükataman'ın açıklaması şöyle: "Bülent Arınç yaptıklarıyla Türk siyasetinde değil ama muhakkak Türk siyasi tarihinde kendine hak ettiği yeri bulması gereken bir figürandır. Bir siyasetçinin kendisiyle en fazla ne kadar çelişebileceğini göstermek açısından Türk siyasi tarihinde emsalsiz bir yere sahiptir. Hatırlanacağı üzere; sert çıkışları ve bu sert çıkışların kendi genel başkanınca terbiye edilişi yine Türk siyasi tarihinin en acı, en trajik vakıalarındandı.

"PKK SEVER ARINÇ..."

Siyasete yeniden atılmak için MHP üzerinden gündeme gelmeye çalışan, Türk siyasi tarihinin en büyük anti kahramanı Bülent Arınç'tır ve yeni nesil siyasetçiler için ne yapılmaması gerektiği konusunda en önemli tarihi kişiliktir. Bülent Arınç katıldığı televizyon programında; ‘zırva tevil götürmez' nev'inden açıklamalar yapmıştır. Hatırlanacağı üzere; Bülent Arınç, Paris'te 3 PKK terör örgütü üyesinin öldürülmesinin ardından, ‘Böyle ölmeyi hak etmediler' ve ‘Üzüldüm' açıklamaları yapmış, bölücübaşını aklamaya çalışmış, terör örgütü üyelerinin dağa çıkmalarını kendince haklı bulmuştu. PKKsever Arınç'ın ‘Türklük şuur ve gururunu, İslam ahlak ve faziletini' ilke edinen, şeref ve haysiyet mefhumlarının üzerine inşa edilmiş bir siyasi hareketi var eden sebepleri anlaması mümkün değildir.

GÜLEN'E ÖVGÜ DÜZMÜŞTÜ


Bizim siyasetimizin öznesi Türk milletidir. Yegâne kuvvetimiz, varlık nedenimiz ve gelecekle ilgili kurduğumuz hayallerimizin esası Türk milletiyle ilgilidir. Sözümüz, ülkülerimiz, hedeflerimiz ve ilkelerimiz Türk milletiyle anlamlı olmaktadır. Milliyetçiliğimiz Türk milletiyle mana, ruh ve muhteva kazanmaktadır. PKK ve FETÖ muhibi Arınç'ın bunu idrak etmesini beklemiyoruz. Bülent Arınç 'Fethullah Gülen Hocaefendi Bir deniz feneri gibi yolumuzu aydınlatıyor.' diyen kişidir.

"8 HAZİRAN'DA DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNEN ARINÇ"

7 Haziran'dan 1 ay önce çıkıp Ankara'nın parsel parsel satıldığını söyleyip 8 Haziran'da dut yemiş bülbüle dönen Arınç değil midir? Sahte suikast yalanıyla Arınç sayesinde FETÖ, Türk Devletin mahremi olan Kozmik Oda'ya girmedi mi? Bülent Arınç'ın sabıkalarını yazsak ciltlerce ansiklopedi olur. Bülent Arınç'ın açıklamaları; savunma değil, provokasyon, günah çıkarma değil, FETÖ'ye ümit olmaktır. "Damadımın bir gün tamamen aklanacağını, tertemiz beraat edeceğini imanım kadar biliyorum." diyen Arınç FETÖ'cülere hangi mesajı vermektedir?

"YENİ GÖREVİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ AKLAMA"

Yine aynı tv programında Arınç; "Ben şundan çok eminim, bu 80 milyonluk kitlede belki 80 kişi haricindeki herkes Fetullah Gülen'in belki bir dini lider olarak, belki eğitim hizmetlerinin güzelliği karşısında bir sempati beslemiş olabilir." demektedir. Anlaşılan odur ki; daha önce PKK'lı teröristleri aklama ve parlatma oyununun figüranı olan Arınç'ın yeni görevi FETÖ hain darbe girişimini aklamadır. Bu sözlerinin tam anlamı kendi suçuna Türk milletini ortak etmeye çalışmak ve suç ortağı aramaktır. Bu millet FETÖ'cü hainlerin ne olduğunu, Arınç onlar için gözyaşı dökerken de biliyordu. Arınç dilerse sempati beslediği kişinin yanına Pensilvanya'ya gidebilir. Bülent Arınç, kendi yaptığı suça Türk milletini ortak edemeyecektir."


Editör: TE Bilisim