Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 MHP İstanbul İl Başkanlığı, yarın milletvekili adaylarını tanıtacak. Toplantı, Haliç Kongre Merkezi'nde, saat 13.00'da başlayacak. Ayrıca; aday tanıtım toplantısında Başbakanlık Baş Danışmanı Etyen Mahçuphan ve CHP İstanbul Milletvekili adayı Senina Doğan'ın sözde Ermeni soykırımı ile ilgili sarf ettiği çirkin sözler nedeni ile "İftiraya karşı, İstifa kampanyası" başlatılacaktır. İlk imzayı, İl Başkanı ve milletvekili adayları kurulacak olan stantta atacak. Başlatılan imza kampanyası 39 ilçe teşkilatı tarafından sürdürülecek.
 
MHP İstanbul İl Başkanlığı, yarın milletvekili adaylarını tanıtacak. Haliç Kongre Merkezi'nde, saat 13.00'da başlayacak olan tanıtıp toplantısında 3 bölgenin bütün adayları takdim edilecek. Ayrıca; aday tanıtım toplantısında Başbakanlık Baş Danışmanı Etyen Mahçuphan ve CHP İstanbul Milletvekili adayı Senina Doğan'ın sözde Ermeni soykırımı ile ilgili sarf ettiği çirkin sözler nedeni ile "İftiraya karşı, İstifa kampanyası" başlatılacaktır.
 
İlk imzayı, İl Başkanı ve milletvekili adayları kurulacak olan stantta atacak. Başlatılan imza kampanyası Pazartesi gününden itibaren 39 ilçe teşkilatı tarafından sürdürülecek.

Editör: TE Bilisim