BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, @Fuatavni'nin kim olduğunu açıkladı.
Twitter hesabından önce "@Fuatavni'nin değişik zamanlarda, değişik yerlerde çekilmiş fotoğrafları ve ismini açıklıyoruz. Az bekleyin.." şeklindeki mesajı ile merak uyandıran, reklamcılık diliyle teaser yayınlayan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, sonraki tweetinde "Türkiye'yi dinledik, dinleyeceğiz" diyen Alman Başbakan Merkel'in fotoğrafını paylaşarak, @Fuatavni'nin Merkel olduğunu iddia etti.

Türkkan daha sonra çıktığı bir televizyon programında da bu ironiyi neden yaptığını şöyle açıkladı:

"@Fuatavni'yi bulmak için her türlü imkanı seferber eden iktidar, kendisini dinlediğini açıkça beyan eden Merkel'e karşı kayıtsız kalmasını, arkasından da Cumhurbaşkanı'nın "Büyük devletler dinleme faaliyetlerinde bulunur" diyerek bunu sineye çekerce bir ifade kullanmasına gönderilen bir ironiydi. Yani @Fuatavni'yi bulmak için her yeri didik didik arıyorsun, yeri göğü inletiyorsun ama Merkel dinleyince büyük devletler dinler diyorsun... O zaman ben şunu sormak istiyorum. O zaman Sayın Başbakan 10 yıldır bu milleti büyük devlet olduk diye uyutuyor. Kim büyük devlet, dinlenen mi dinleyen mi?

Editör: TE Bilisim