Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Bu ülkenin kuruluş değerleri olan tek vatan tek devlet tek millet tek bayrak altında sonsuza kadar hür bağımsız huzur içinde yaşamak için şehitler verilmiş ağır bedeller ödenmiştir.

Bu ülkeyi hiç kimseye böldüremez, teslim alınamayan kale MHP yi hiç kimsede asla kapatamaz teklif bile edemez.Bu mukaddes ocak için kapatma lafını da edemez. Hukuk devletini kevgire çevirenlerin elinde ülke oyuncak olmuştur.

Binlerce yıllık devlet gelenekleri,dünyadaki tüm devlet gelenekleri ayaklar altına alınarak ülke karanlık bir maceraya sürükleniyor.

Binlerce masum insanın katili, küresel cinayet şebekesi şebek maymunu, bebek katili ülke geleceğine hükmederken MHP ve Ülkücülere korku salmak gözdağı vermek kimin haddine! Bu hayal ve hezeyan kabus olup demir dağlardan çelik yüreklerden geri dönecektir.Adolf hitlerin tüm propaganda tekniklerini kullanarak oluşturulan korku düzeni ve güç algısı ile iktidar tek kişilik yönetimin ayak seslerini sonuna kadar hissettiriyor.

Demokrasi ve evrensel değerler adı altında utanç verici demagoji ve devlet eliyle yandaş desteği ile bir parti dayatılıyor.Bu dayatmalara dayanacak biçilen kefenleri yırtıp atacak yiğitler bu topraklarda vardır. Türk milleti yediden yetmişe kendi adını şanını devlet ve millet varlığını tehlikeye atanlara karşı direnecektir.

Demokrasiyi kendi ebedi iktidar arayışlarının aracı haline getirenler fena halde yanılacaklardır. Ülkücü milliyetçi harekete kurulan her komployu tuzağı dağıtacak,milli hafıza ve direnç, Ülkücülerin ideolojik genlerinde vardır.Hiç kimse utanç verici pis tezgahları bu ülke insanına denemesin! Yıldırım kasırga şimşek olan bir büyük sosyal ve siyasal deprem tabandan geliyor.Biriken milli enerji silinen milli kimliği korumaya yüceltmeye ve ebedi kılmaya yeter.

PKK ve dağ kadrosu Ermenice,Süryanice,İbranice zafer naraları atıyor.ABD ve AB ülkelerinde küresel çete ve uşakları İngilizce başta kendi dillerinde zafer naraları atarak kutlamalar yapıyor kurtuluş savaşında başaramadıklarını AKP ve PKK ile başardılar.

PKK nın önünü açanların MHP nin yolunu kesme girişimleri ve komplo senaryoları pis koku ve korkularının adresi yanlıştır.Bu hareketin mensupları ülke için her bedeli ödemeyi şeref sayan binlerce yıllık millet ve devlet geleneklerini varlık sebebi sayan kahramanların hareketidir.

ABD ve AB kendi ülkelerinde bayrak dil devlet ve bütünlüklerine milli kimliklerine dokundurmazken ülkemizde silahlı ve silahsız taşeronlar eliyle etnik ameliyat yaptırmaları ve mesafe aldırmalarında sona gelinmiştir. Bütün olanları anlayacak anlamlandıracak ve sırtından atacak irade MHP ve Ülkücüler de mevcuttur. Türk milleti ve bir efsane uyanıyor.Bu topraklar nice kahramanlara bağrını açmıştır bu ülke dün böldürülmedi ve bugünde asla böldürülmeyecektir.

Bütün mesele bedel ağırlaşmasın daha fazla kan ve gözyaşı toprakla buluşmasın. MHP ve Ülkücülere yapılan tüm tertip şantaj ve korku deprem etkisi yaparak ihanet ve tuzakları tuzla buz edecektir. MHP müthiş bir ilgi görüyor 7 hazirandan itibaren Ülke inşallah bu karanlık günleri atlatacak bir ve bütün 100 milyona yaklaşan Türkiye istihbarata servislerinin korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Güçlü bir ve bütün Türkiye'den kim korkar? İşte o korku tertip tuzak komplo iftiraları beraberinde getiriyor.

MHP den bu toprakların hiç bir garip çaresiz yetim kimsesiz insanı korkmaz. MHP den ancak zalimler suçlular hırsızlar katiller korkar. Irak Suriye ve ülkemizde masum insanların kanını dökenler MHP den korkar. Zalimler MHP den korkar biz kardeşlik birlik bütünlük misyonunun paha biçilmez tarif edilemez cengaver yiğit karşılıksız sevdalılarıyız. Allah nurunu tamamlayacaktır gazanız mübarek kutlu yolunuz açık olsun!

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim