Gazeteci Nazlı Ilıcak, Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde dinleme cihazı bulunmasını ilginç sözlerle değerlendirdi. Nazlı Ilıcak, Başbakan Erdoğan’ın dinlenmesinin o kadar da endişe verici bir şey olmadığını ifade ederek “Erdoğan’ın kaydı internete düşse sevinirim” dedi.

Bir televizyon programına katılan Nazlı Ilıcak dinlemeler konusunda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dinlemenin sorumlusu olarak cemaatin gösterilmesinin yanlış olduğunu kaydeden Nazlı Ilıcak ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’le ilgili de bir anısını anlattı.

İstanbul’da yaşadığı dönemde ziyaret ettiği Fethullah Gülen’in de dinlemekten korktuğunu ifade eden Nazlı Ilıcak evde şelale gibi bir sistem bulunduğunu ve sular akarken Gülen’in dediklerinin zor anlaşıldığını kaydetti.

Nazlı Ilıcak Başbakan Erdoğan’ın dinlenmesini şu sözlerle değerlendirdi:

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

ERDOĞAN’IN KAYDI İNTERNETE DÜŞSE SEVİNİRİM

"Dinlemelerin Başbakan’ın ofisine kadar varması bence hiçbir şey ifade etmiyor. Ona kötülük yapmak isteyenler de dinlemiş olabilir ama ben çok tehlikedeyiz diye düşünmüyorum. Çok büyük bir şeffaflık dönemi o yüzden ben Başbakan’ın izlenmesinden o kadar büyük bir endişe duymuyorum. İnternete bir kayıt düşerse, o da yapılan bir kötülüğe ilişkinse ben bunu saydamlık adına sevindirici bile bulabilirim."

Editör: TE Bilisim