YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Ben bu ülkeyi bölüp, bölgede bir Kürdistan devleti kuracağım diye, dağa çıktı ve terör eylemleri yapıyorlar. Okulları yakıyor, iş makinelerini yakıyor, arabaları yakıyor. Buralara karakol ve barajlar yapamazsınız, diye tehdit ediyor, askerimizi ve polisimizi şehit ediyor, askerinizi bölgeden çekin …vs. diye terör eylemlerine devam ediyorlar.
Bunları yaparken de, özgürlüklerin ve demokrasinin arkasına sığınarak faaliyetlerine halen devam ediyorlar. İktidar sahipleri de buna alet oluyorlar. Bunların terör örgütünün amacını bilmemesi mümkün değildir.O zaman, siz iktidar olarak, gidip bu eşkıyalar ile “barış süreci” adı altında, kapalı kapılar ardında, neyin pazarlıklarını yaptınız?. Amacı belli olan bu eşkıyalarla, devlet adına yapılan pazarlıklarda, ne verip karşılığında ne aldınız? Müslüman Müslüman’ın kardeşidir. Zerduşlar’dan kardeş olmayacağına göre, Anayasayı değiştirip, bu eşkıyalara, “Özerklik- Federasyon” sözü mü verdiniz? 
***
PKK Terör Örgütünü anlamak için, Ermeni Örgütü Asala’yı tanımak lazımdır. Doğu Almanya’da kurulan Ermeni örgütü “Asala”, Avrupa’da ki, büyükelçilerimizi ve ataşelerimizi katlettiğini o dönemi yaşayanlar bilirler. Devletimiz kararlılık göstererek, aldığı önlemler ve yaptığı eylemlerle bunlara gerekli dersi vermiştir.
Ermeni örgütü Asala” bitirildikten sonra, edinilen bilgilere göre, 1978 yılında, Öcalan ve iki tane İngiliz subayı ve diğer yandaşlarla, Diyarbakır’ın Fis Köyünde PKK terör örgütü kurulmuştur. PKK terör örgütü “Asala” örgütünün devamıdır. İktidar sahipleri bunu neden açıklamıyorlar da, gidip bu Zeduşlarla pazarlıklar yapıyorlar. Bu millet, AKP’ye, gidin Zerduşlarla, pazarlıklar yapsın diye oy vermedi.
***
PKK Terör Örgünün Amacı bellidir. Güneydoğu Anadolu Bölgesini, Türkiye topraklarından ayırıp, “Kürdistan” adı altında ayrıkçı bir devlet kurmaktır. Daha sonra, Suriye, Irak ve İran’dan toprak alarak, Öcalan’ın dediği “Büyük Kürdistan’ı” kurmaktır. 
***
Bu durum yeni değildir. Osmanlılar döneminden beri devam etmektedir. O zamanki adı,” Doğu meselesi ve Şark sorunu “ diye geçiyordu. Yine doğuda bir Ermenistan Devletinin kurulması hayalleri vardı. Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra bize bugün olduğu gibi, “Sev’i” dayattılar. Bu necip Türk Milletti, Kurtuluş Savaşı ile “sevr’i” yırtıp attı.
**
. Daha dün terörist başı Öcalan’a itibar kazandırmaya çalışanlar ve terör örgütü PKK’ya övgüler düzenleyenler ve teröristleri masum gösteren, devleti peşinen suçlu ilan eden ve çözüm sürecini savunan yandaş, gazeteler, yorumcular ve televizyonlarda, büyütüp besledikleri, PKK’ya, bugün sözde öfke kusuyorlar. 
PKK ile “Oslo’da, İmralı’da Ve Kandil’de, yapılan pazarlıkları, Dolmabahçe’de Öcalan’ın 10 maddelik dekralasyonu imzalayıp yayımlayanlar, bugün yaptıklarını inkâr edip, şehit ve gazi edebiyatı yapmaya başladılar. 
***
Bir taraftan “Çözüm süreci” bitti diyerek, operasyon başlatıp dağların bombalanması, diğer taraftan da, PKK’ya “Çözüm süreci” için yeşil ışık yakılması kafaları karıştırdı. Bu nedenle bazıları,, yapılan operasyonun, yapılacak bir erken seçim için, milletin gazını almaya yönelik olmadığı belirtilmektedirler.

Ali Saraç
Editör: TE Bilisim