Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 PKK tıpkı bir asır önce arkadan vuran kalleş tuzak kuran Ermeni çetelerinin öldürme yöntemlerini kullanan alçak cani bir şebekedir. Yiğitlik mertlik adamlık değerlerinden yoksun kalleş kahpelerin örgütüdür. Düşmanın bile mert olanı takdir edilir. Türk milleti 30 yıldır böyle insanlık yoksunu küresel çetelerin gayri meşru taşeronu kanlı ölüm makinesi ile boğuşuyor. Bugün kesin anlaşıldı ki arkalarında AB,ABD ve İsrail var.

Terör örgütlerini kullanan batıdır,onlarla sonuç alan yine haçlı batıdır. PKK eken IŞİD bulur çünkü terörü eken ve ondan medet umanlar başka bir felaketle sınanırlar. ''Dinsizin hakkından imansız gelir''.Yıllarca terörü emperyalist hedeflerinin odağına yerleştirenler zamanı gelecek kendilerini güvende hissetmeyecekler. ''Rüzgar eken fırtına biçer'' bu topraklara kalleşliği fitneyi ekenler o acı meyveyi bir gün kendileri tadacaktır. Son pişmanlıkları asla fayda vermeyecektir. Bu millete asırlardır haçlı ittifakı ile savaştı ama mertçe yiğitçe savaştı. Savaşların bile kuralları vardı yüzlerce hatta binlerce yıllık Türk geleneğinde namertlik yoktur.

Hastalıklı kanlı örgütleri bağrımıza hançer gibi saplayanlar Türk milletinin yıldırım kasırga ve çok büyük bir sosyal depremle ayağa kalkacağını da hesaplamak zorundalar. ''Ayıdan post haçlı dan dost olmaz'' aynı ittifak sisteminde olmamıza rağmen, arkadan ve içten çökertmeye maruz kalmamız, bu acı gerçeğin bir kez daha teyididir. Türk milleti bu aşağılık kahpeliği hak etmedi! ''Keser döner sap döner bir gün hesap döner'' Türk milletinin merhametine sığındığınız gün elbette gelecektir. Çünkü biz milletçe haksızlıktan adaletsizlikten Allah' sığınan asil bir milletiz. Karanlık bitecek şafak sökecektir. Asla ümitsiz değiliz. İşbirlikçi sahtekarlar ve onlara yol verenler utansın! Sizde örgütleriniz de cehennemin dibine batsın!

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim